Ting som hjelper meg når jeg er fyllesjuk❤

Hei hei alle sammen. Nå sitter jeg i bilen på vei til Halden og tenkte jeg skulle skrive litt til dere. Dere skjønner hva dette gjelder i overskriften. Men men dette er de tingene som hjelpe meg når jeg er fyllesjuk.

Hvem vet kanskje de hjelpe dere også. Hvem vet!

❤ drikke masse vann: jeg er ekstrem på og blande ting med brus når det kommer til fest så da er det ikke noe godt og drikke det dagen etterpå. For da smaker det sprit og alt jeg har blanda det dem. Så da hjelper det med masse masse vann.

❤ ligge i sengen: det beste jeg vet når det kommer til dagen etter fest er og ligge i sengen og slappe av. Bare Skrolle på telefonen, PC eller se noe på tv2 sumo.

❤ligge i armene til min kjære: det er det beste, ligge og slappe av og ligge i armen til min kjære. Det er så godt.

❤ spise noe salt: kjøpe inn Masse som er Salt og spise det. Assa det er så godt. Man er jo ikke så sulten når man har drukket så det er drit godt og bare få i seg noe godt men som er salt. Det hjelper faktisk utrolig nokk.

❤ta et varmt bad eller en varm dusj: det er så deilig og bare legge seg i et badekar eller stelle seg i dusjen og få av all alkohol lukt. Det er bare en så herlig følelse.

❤ pusse tennene: å det er bare deilig. Bare pusse tennene og få vekk alkohol lukten i munnen. For det første det hjelper for kvalmen etter at du har drukket og det gir deg en herlig følelse etterpå.

Da har dere fått vite hva som hjelper meg når jeg er fyllesjuk. Hva hjelper dere? Vil gjerne vite hva dere mener

Vi blogges senere❤

0

Skriv en ny kommentar