psykisk syk

 

Hei hei, hvordan skal jeg starte dette blogginnlegget. Jeg vet ikke helt. Men saken er den at jeg har gjort mye dumt i mitt liv. Jeg har prøvd og ta mitt liv, Jeg har prøvd en del stoff, Jeg har egentlig bare driti i livet mitt. Det er ikke bra men det var meg når jeg var liten. Eller liten og liten. hva skal jeg egentlig si. Jeg var ikke liten. Jeg var bare dum. Alt surrer og går i livet mitt. Å jeg føler jeg ikke kommer noe vei. DETTE er meg og alt går i surr. At folk kommer med beskyldninger mot meg at jeg er psykisk syk, det er ikke greit. Herregud. Psykisk syk. ER det mulig.. 

Lurer på når jeg ble psykisk syk egentlig. Går det ann og være så jævlig dumme i hode sitt. Takk for den lizzom. Er så glad jeg har kutta noen folk ut av mitt liv assa. Jeg vet ikke med andre men sånne folk gidder jeg ikke å ha i mitt liv assa. 

 

Jeg har det kanskje ikke bra og følelsene mine er over alt men jeg er Faen meg ikke psykisk syk. Å nå har jeg faen meg fått nokk. Dette gidder jeg ikke mer. Hvorfor skal folk knekke en person bare fordi at dem ikke har det bra. Jeg er kanskje Deprimert og jeg har kanskje angst, men det vil ikke si at jeg er psykisk syk for det. Skjønner ikke hvor folk får alt dritt fra, men nå har jeg fått nokk. Jeg har papirer fra leger og sykehus som sier at jeg ikke er psykisk syk pga at jeg måtte serr en tid av livet mitt ha dokumentasjon fra leger osv på grunn av alle rykter osv om at jeg var det. Å Nei jeg er ikke det. At noen skal spre sånne rykter om en person er helt jævlig. At noen vil ødelegge et anens liv er helt jævlig. Det gidder jeg ikke og stå og se på en gang. Nå har jeg fått nokk. Alt er bare så jævlig. 

 

DEN jeg snakker om eller de jeg snakker om som har lagt ut de ryktene vet veldig godt hvem dem er. Jeg vet at dem leser bloggen min. Så nå sier jeg det en gang for alle. Hold dere langt unna meg og mitt liv. for ser jeg dere eller møter jeg dere så ligger derre tynt ann. 

 

NÅ HAR JEG FÅTT NOKK! 

0

Skriv en ny kommentar