Få Barn eller ikke få barn?

``Det var først da når jeg fikk barn at jeg skjønte meningen med livet, Det var først når jeg fikk barn at jeg klarte og smile. Det var først når jeg fikk barn at jeg skjønte at jeg betydde noe.``

Jeg er en jente som Vingler fra om jeg vil ha barn eller om jeg vil det. Jeg snakka før på bloggen om at jeg ville ha barn. Men nå er jeg faktisk ikke sikker. Det er faktisk på tide og snakke om barn og foreldreforsøkelse. Det er veldig mange som spør meg om ting og tang om barn osv, nettopp fordi at jeg har snakket om at jeg vil ha det. Men nå skal jeg utdype litt om mine tanker. 

 

Jeg tenker litt på alt egentlig, økonomien min, om jeg har tid til barn i livet mitt nå og helsa mi. Jeg har jo fått beskjed av legen min om at kroppen min kanskje ikke takler og ta fram et barn. Det er ikke noe beskjed jeg ville ha men jeg måtte få vite det. Jeg har jo drevet og snakket med legen min og hørt om jeg kan få barn osv, for og være forberedt. Å ja jeg fikk beskjed om at jeg kunne få barn men at kroppen min kanskje ikke taklet og bære frem et barn pga helsa mine og på grunn av de tingene som jeg har problemer inne i kroppen min. Jeg elsker barn og derfor jobber jeg med barn. Men det er så mye og tenke på. Hva om jeg blir gravid og jeg får beskjed om at dette takler ikke kroppen din. Hva om jeg blir syk og legene på fjerne barne for at jeg skal overleve. Det er tungt og tenke på, Men det kan faktisk skje i mitt tilfelle. Det er helt forferdelig men det er fakta. Alt er helt jævlig. Å jeg kan ikke noe for at jeg tenker så mye på det fortiden. 

Det var jo ikke alt for lenge siden at jeg tenkte at jeg var gravid, der jeg ble drit glad. Men så ble jeg lei meg pga at jeg tenkte på alt legen min sa og på om jeg kom til og takle det. Men den situasjonen her så var jeg ikke gravid. Jeg skulle dessverre ønske jeg var det. Men det er vel for det beste. For da slipper jeg og tenke på alt det legen min sa til  meg. Det er så vondt og snakke om dette. Men jeg har selv lagd en blogg hvor jeg snakker og skriver om ting uten filter. Så da velger jeg og dele dette også. Nå har jeg kommet over den situasjonen her men det ligger inne i hode mitt. 

Så det er ikke pga at jeg ikke vil ha barn at jeg har begynt og nøle, fordi saken er at jeg vil ha barn. Men det er pga det legen min sa og fordi at jeg vil faktisk ikke sette min kjære i den situasjonen hvor han må ta et valg hvis jeg havner på sjukehuset, det valget der han må velge mellom og redde mitt liv eller vårt barn sitt liv. For det valget er helt jævlig tro meg. Jeg har venner der kjæresten demmes har måtte tatt det valget og det var ikke bare bare for dem. Det er så vondt. Å det vil jeg ikke sette min man ut for. 

 

Når det er sagt så er det at hvis jeg blir gravid så får vi ta det der og da. For man skal aldri utelukke det, men nå er jeg brutalt ærlig. 

 

Det er mange som spør om vi har snakket om det med barn og det har vi. Jeg har faktisk ikke helt turt og si alt legen min sa til meg, men jeg har sagt det viktigste. Det med barn kommer når det kommer. Men i mitt tilfelle må jeg tenke på konsekvensene når det kommer til min helse. Å om jeg vil sette min kjæreste ut for det hvis vi skal ha det. Å jeg vet ikke om han vil det eller om jeg vil det. Helsa mi er så utrolig viktig og helsa hans. Men når det kommer til barn så er det jo lurt at barnets mor er 100% og at hun klarer og bære det frem. Men i mitt tilfelle når det kommer til det så kan det faktisk henne at jeg ikke klarer det etter hva legen min har sagt til meg. Jeg kommer til og teste meg hos noen andre leger også hvis vi finner ut at vil vil 100%. Men tanker på alt dette her er jo grusomt vondt. 

ER SÅ STOLT OVER ALLE MØDERE SOM FINNER UT AT DEM SKAL GJØRE DET SELV OM DEM ER I DEN SAMME SITUASJONEN SOM JEG ER I: MEN I MITT TILFELLE SÅ VET JEG IKKE OM JEG TØR OG UTSETTE MEG SELV ELLER MIN MAN. 

 

DET FÅR VI BARE VENTE OG SE OG JEG TØR ELLER IKKE. MEN DEN AVGJØRELSEN MÅ JEG TA MED MIN KJÆRE. 

 

Håper dere Lesere er glad for at jeg begynner og blogge uten filter igjen. 
Nå blogges vi sener. 

Love you all<3 

blogges<3 

0

Skriv en ny kommentar