Fordommer mot bi-file, Lesper og homofile er ikke greit.

Nå Skal vi snakke om jenter og gutter. Å det overfladiske med at jenter skal like bare gutter og ikke samme kjønn. Hva er dette for noe? Men en gang jeg forteller noen jeg blir kjent med at jeg er bi fil får jeg dømmende blikk. Ikke fordi at de kjenner meg og vet så mye om meg men pga at jeg liker begge kjønn, Det at jeg kan bli sammen med en jente og en gutt. Hva er galt med det. Jeg tenker ofte hva kunne ha skjedd hvis jeg ikke var sammen med Joackim. Jo helt ærlig så kunne jeg ha blitt sammen med en jente hvis jeg ikke var sammen med Joackim som jeg elsker. Er det noe galt? NEI det burde det ikke. 

At noen har de gammeldagse tankene i hode sitt om at det er ikke lov og like samme kjønn er helt forskrudd og helt for jævlig. Jeg er et menneske og det er de som er Lesper, Homofile og Bi file. DET er ikke noe galt med dem for det? dem er ikke noe jævlige mennesker for det? eller hva. Jeg har møtt så mange dømmende mennesker som ikke en gang klarer og se 2 jenter kysse eller 2 gutter kysse. Hva er det for noe. HVA med friheten til alle oss. 

vi burda da kunne gå ut og holde hendene til kjæresten vår, vi burde kunne kysse kjæresten vår i offentligheten vi og akkurat som de jentene som er sammen med gutter og akkurat som de guttene som er sammen med jenter? Eller hva. 

Jeg blir kvalm med en gang jeg tenker på at vi ikke har kommet lenger i 2018. For det har vi faen meg ikke. Jeg blir rett og slett helt lei meg. 

Det er greit at man er forskjellige. Men det er faen ikke greit og sende dømmende blikk, eller at man skal si til de som liker samme kjønn eller de som er bi file at dem må skjule hvem dem er. FOR er det greit. Nei det er det ikke. Det er ikke mange som snakker høyt om dette her og det er ikke greit, for noen må stå opp for dem, noen må stå opp for homofile, bi file og lesper. Da er jeg den ene som gjør dette. Noen kan tenke at dette er helt for skrudd. Mens andre kan tenke at dette er bra. Ikke vet jeg. Men jeg har en stemme og da bruker jeg den. 

 

``Jeg har mødt en/eller egentlig flere som har sett på sett den homofile reklamen av en fotballspiller og en supporter som begynner og kline`` Hvorfor? Fordi det er 2 gutter som kysser? ER det serr så ekkelt og se på? Nei det er det ikke. 

Det som er, er at jeg tror vi har planta inn i hode vårt at det skal være sånn, at det skal være en jente og en gutt som er sammen. Vi har planta inn i hode vårt at vi ikke kan være sammen med samme kjønn og det er for skrudd. DETTE har vi dessverre fra gammle dager og jeg blir så kvalm. 

 

VI i Norge driver og snakker om menneskerett men Vi driver fortsatt og dømmer folk og si hvordan man skal leve livet. ER det da menneskerett? Nei det er det ikke. Når noen forteller deg hvordan du skal leve, Når noen forteller deg at du ikke kan være sammen med samme kjønn. Da bryter faktisk vi menneskerett. FOR man har faktisk rett på og elske akkurat den man elsker uten at man skal bli dømt. 

JEG er sammen med en gutt jeg elsker over alt på jord, å jeg er så takk nemlig for at jeg har han. Han er mitt alt. MEN det er ingenting som kan få meg til og skjule hvem jeg er. Å det er at jeg er BI-FIL. Å det burde ikke noen andre som er det eller LESPIKE og homofile gjøre heller, for dere er mennesker akkurat som alle andre i denne verden her. Vi er mennesker, å ingen kan ta det fra oss. 

VI må få de fordommene folk har om oss bort! Jeg vet ikke hvorfor men jeg håper på at det kommer til og gå bort. FOR det er ikke greit. Jenter skal ikke trenge og være redde for og gå rundt og holde kjæresten sin som er en kvinne, gutter skal ikke være redde for og holde kjæresten sin som er en mann. Å bi-file skal ikke være redde for og elske en jente eller en gutt. For bi-file for de som ikke viste det liker begge kjønn. 

Vær den du er, ikke vær redd for og være deg selv. 

 

La fordommene ligge. 

 

Ikke vær redd for og si at du er bi-fil, Lesspisk eller homofil. FOR DU ER LIKE HVERT UANSETT<3 

 

Instagram: camilla.s.n

Snappchat: sykperfectmilla

 

0

Skriv en ny kommentar