Hva er på min telefon!

Hva jeg har på min telefon har jeg fått spørsmål om så mange ganger så nå skal jeg vise dere!

De under her er de jeg bruker mest!

Nå har jeg vist dere hva jeg har på min telefon.

Vi blogges videre❤

Bor dere sammen

Hei hei alle sammen, Håper dere har hatt en fin dag. I dag har jeg ikke gjort så mye/ eller vi har ikke gjort så mye, vi har bare slappet av og sett litt på tv. Spilt og blogget. Det kommer en del videoer ut etter hvert, håper jeg får dem ut i morra. Men for det. 

Det er mange som har spurt meg om jeg og Joackim bor sammen. Snappen min, instagrammen min og meldinger på bloggen har blitt spama ned med akkurat det spørsmålet så tenkte jeg skulle skrive et innlegg og svare på akkurat dette spørsmålet. Nei vi bor ikke sammen akkurat nå. Men han har vært veldig mye hos meg og jeg har vært hos han veldig mye. Det jeg kan røpe er at vi driver og ser på leilighet. Men jeg kommer ikke til og røper hvor ennå. Vi kommer til og bo sammen snart. Men når det kommer jeg ikke til og røpe.  Så vet dere det. vi har tenkt og flytte sammen og vi driver og ser. Det er alt jeg kan si for nå. Håper dere liker at jeg er ærlig med dere. Love you all :) <3 

ukas spørsmål!

Har du noen gang tenkt på å bli modell? Syns du passer til det. Ser det på det ene bilde du har lagt ut!
Heeheheheee, Det er det mange som har sagt til meg. Å ja jeg har vurdert det. Det er mange som sier det til meg, Så kanskje jeg vil vurdere det igjen. en liten fakta. Har hatt noen modell byråer som har tatt kontakt med meg tidligere. 

Er du og Joackim 100% ærlige med hverandre? 
Ja det er vi, et forhold funker ikke hvis man ikke er det. Vi begynte og være det med en gang vi ble sammen. 

Hva driver dere med når dere er sammen? 
Kjøre turer , er med venner, Lager mat sammen, Spiller, Blogger, ser på serier sammen og snakker sammen.

Hva drikker dere mest?
Coca- cola. 

Hvor vil dere reise sammen?
Liverpool, det burde ikke være et sjokk siden begge er supportere av Liverpool. 

Hvor lenge har dere vært sammen?
Snart 1 år. 12. mars er det et år siden vi ble sammen. Å herregud så fort tiden flyr. hihihihiiiii. 

Gikk du til frisøren og klippte håret ditt? 
Nei, jeg klippte håret mitt selv på badet. 

Håper dere liker Innlegget, her var spørsmålene jeg har fått denne uke. Vi blogges senere<3 
Love you all<3 

Punkter som er grunnen til at barn er så vanskelig og få vekk fra skjermen!

1. Barnet har vanskelig for å slutte med databruken når de får beskjed om det.

2. Barnet har ingen interesse for andre aktiviteter.

3. Databruk er det eneste barnet tenker på.

4. Databruken forstyrrer andre aktiviteter i familien.

5. Databruken skaper problemer mellom barnet og foreldrene eller barnet og søsken.

6. Barnet trekker seg frustrert tilbake når det ikke får bruke skjermen mer.

7. Barnet øker databruken mer og mer.

8. Når barnet har hatt en dårlig dag, er databruk det eneste som får dem til å føle seg bedre.

9. Barnet sniker seg til å bruke mobilen eller dataskjermen uten lov.

ting som gjør deg glad!

Hunden min: Jeg elsker buster. Jeg kunne ikke ha en bedre bestevenn. Han gjør meg så glad at jeg ikke vet hva jeg skal si assa. Han er bare så herlig. Denne krabaten kunne jeg ha vært med i flere dager uten å blitt lei. Herregud assa. Å så skjønn. 

 

Sminke: Herregud, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Men sminke gjør meg så glad. Det er så rart og si siden jeg aldri bruker sminke. Men det kommer jeg nokk til og begynne med med tanke på at jeg syns jeg ser finere ut med sminke. hihi. 

Kjæresten min: Herregud, han her er bare herlig. Kunne ikke hatt en bedre kjæreste. ER så glad jeg har han. Han er den som betyr mest for meg. 

Familie: Hva skal man gjøre uten familie. Det er så deilig og ha en familie som stiller opp og er der når du trenger dem. Herregud. Min familie og meg har ikke vært så nære som vi er nå før men nå er vi det og takk og lov for at vi har kommet så langt. 

 

Et gammelt bilde av meg, det er mange som har lurt på hvordan håret mitt var før. Her ser dere det<3 

men nå blogges <3 håper dere har hatt en fin dag. :) <3 vi blogges senere<3 

10 ting som irriterer oss!

her er en ny video med 10 ting som irriterer oss.. Håper dere liker videoen. 

Vi blogges senere <3 

Love you all<3 
 

Når man egentlig skal møte noen

Assa, er det mulig. Når man har avtalt at man skal møte noen ett sted men så bare går dem rundt også sender snapper hvor dem er for at vi skal komme dit, men så har dem drar derfra. Hva er vits egentlig.

Den skjønner jeg ikke helt ass! Går det Ann skjønner ikke helt greia. Jeg og gutten min kunne ha gjort så mye men nei da vi dro rundt for og møte dem og for og finne ut hvor dem hadde dratt også vider! Men neste sted vi kom så hadde dem dratt igjen! Serr! Dette gidder vi ikke mer. Vel vel!

Tips og ideer

Hei hei nå siter jeg her og ser litt rundt meg og tenker.

Drikker en redbull og bare ser. Leser igjennom kommentarer, Mail, meldinger på Instagram også videre. Det er så koselig og få så mange tips på hva dere vil høre om og hva dere vil se på min YouTube kanal og jeg har fått mange tips. Akkurat nå driver jeg og ser Og skriver ned tipsene sånn at jeg kan begynne og lage videoene og Nå er jeg fult i gang. Håper dere har en fin dag videre. Kommer en video ut i kveld. Håper dere liker den. Vi blogges senere❤

Love You all❤❤

Gamle bilder❤

Hei hei alle sammen. Nå sitter jeg her og går igjennom mine gamle bilder. Hihi. Herregud som jeg har forandra meg.

Se forskjellen da. Bilde under her er meg nå. Omg..

Håper dere liker at jeg lager litt forskjellige innlegg.

Vi blogges❤

Vondt

Hei hei alle sammen, hvorfor er det så vanskelig for meg og ta vare på meg selv, hvorfor sitter det så fysisk hos meg og så psykisk hos meg. Hvorfor har jeg det ikke så bra som jeg egentlig har det?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om dette. Dette er bare så vanskelig. Alt er så ditt inni meg. Jeg tenker på alt og ingenting mellom himmel og jord.

Jeg vet ikke hva eller hvorfor jeg har det så vanskelig. Alt er så i surr oppi hode mitt. Kan ikke peke ut en ting en gang på hvorfor jeg har det sånn som jeg har det nå. Det er så vanskelig.

Jeg kunne ha sagt det er fordi jeg har krangla med mamma og pappa lenge nå. Jeg kunne ha sagt det er fordi jeg og kjæresten min er ikke enige eller noe lenger. Jeg kunne ha nevnt så mye. Men det er ikke vits. For kan ikke peke ut noe. For jeg kan ikke sette ord på det. Det er så vanskelig.

Jeg kan ikke si at dette er på grunn av det eller det! Kan ikke si noe. Annet enn at dette er helt jævlig.

Gutten min er en herlig gutt og jeg er så glad i at jeg har han. Helt utrolig at jeg har en så herlig gutt. Er så glad at jeg har en kjæreste som hjelper meg gjennom denne perioden selv om det er helt jævlig for han og se at jeg har det vanskelig.

Elsker denne gutten over alt på jord. Kunne ikke hatt en bedre gutt. Han er bare herlig. Videoer kommer. På rad og rekke med masse masse andre innlegg.

Blogges❤ håper at alle mine fine fine lesere har det bra og har en fin dag❤

Vi blogges pipzz❤

Hva er det jeg driver med.

Hei hei alle sammen, Jeg tenkte jeg skulle lage video om dette men jeg vet ikke om jeg gjør det. Tenker jeg skal skrive i stede for. 

Jeg følte meg fanget og følte jeg ikke klarte noe. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg vet lizzom ikke hva jeg skal si, har ikke følt meg som jeg har gjort før. Har ikke følt meg noe vel. Det har jo vært vel. Det er ikke så veldig lett og svare hvorfor jeg har følt meg som jeg har. Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal forklare det. 

 

Det er så mye tanker surrer og livet har vært tungt. 

Det har mest med psyken min og gjøre som gjør at jeg har det veldig tungt for tiden. Det er ikke noe annet en det og si det. Er så glad jeg har kjæreste og familie som hjelper meg men det er en lang vei og gå. Driver og redigerer videoen på hvorfor jeg har vært borte men den var litt vanskelig og publisere enn jeg trodde. Den kommer når jeg er klar. 

Vi blogges<3 

å takk for alle finne meldinger. Elsker dere <3 

what´s your choice


da var det en ny video ute på min kanal. håper dere liker den. 

Kommer ett innlegg ut ganske så snart. 

Håper dere har hatt en fin dag. å god natt. 

Ting som irriterer meg


da var En ny video ute, videoen om hvorfor jeg har vært borte kommer snart <3 

vi blogges videre. Håper der liker videoen. :) <3

Vært veldig stille

Hei hei alle sammen, jeg har fått så mange spørsmål om hvorfor jeg har vært stille i det siste og hvorfor det ikke har kommet noe video eller innlegg i det siste, jeg skal lage en video om det etter hvert. Dere skal få svar på det! Men tenkte det var på tide og lage lyd fra meg og vise at jeg lever. ❤❤ så den kommer nå snart. Har hatt det veldig vanskelig men alt blir forklart i en video i kveld. Vet ikke om den kommer ut i morra eller i dag. Men vet og se. Den kommer. Så hyggelig at det er så mange som sender meg melding og sier hvor mye dem vi at jeg skal legge ut videoer og innlegg. Jeg kommer sterkere tilbake. Bare vent og se.

Love You all❤❤

Fordommer mot bi-file, Lesper og homofile er ikke greit.

Nå Skal vi snakke om jenter og gutter. Å det overfladiske med at jenter skal like bare gutter og ikke samme kjønn. Hva er dette for noe? Men en gang jeg forteller noen jeg blir kjent med at jeg er bi fil får jeg dømmende blikk. Ikke fordi at de kjenner meg og vet så mye om meg men pga at jeg liker begge kjønn, Det at jeg kan bli sammen med en jente og en gutt. Hva er galt med det. Jeg tenker ofte hva kunne ha skjedd hvis jeg ikke var sammen med Joackim. Jo helt ærlig så kunne jeg ha blitt sammen med en jente hvis jeg ikke var sammen med Joackim som jeg elsker. Er det noe galt? NEI det burde det ikke. 

At noen har de gammeldagse tankene i hode sitt om at det er ikke lov og like samme kjønn er helt forskrudd og helt for jævlig. Jeg er et menneske og det er de som er Lesper, Homofile og Bi file. DET er ikke noe galt med dem for det? dem er ikke noe jævlige mennesker for det? eller hva. Jeg har møtt så mange dømmende mennesker som ikke en gang klarer og se 2 jenter kysse eller 2 gutter kysse. Hva er det for noe. HVA med friheten til alle oss. 

vi burda da kunne gå ut og holde hendene til kjæresten vår, vi burde kunne kysse kjæresten vår i offentligheten vi og akkurat som de jentene som er sammen med gutter og akkurat som de guttene som er sammen med jenter? Eller hva. 

Jeg blir kvalm med en gang jeg tenker på at vi ikke har kommet lenger i 2018. For det har vi faen meg ikke. Jeg blir rett og slett helt lei meg. 

Det er greit at man er forskjellige. Men det er faen ikke greit og sende dømmende blikk, eller at man skal si til de som liker samme kjønn eller de som er bi file at dem må skjule hvem dem er. FOR er det greit. Nei det er det ikke. Det er ikke mange som snakker høyt om dette her og det er ikke greit, for noen må stå opp for dem, noen må stå opp for homofile, bi file og lesper. Da er jeg den ene som gjør dette. Noen kan tenke at dette er helt for skrudd. Mens andre kan tenke at dette er bra. Ikke vet jeg. Men jeg har en stemme og da bruker jeg den. 

 

``Jeg har mødt en/eller egentlig flere som har sett på sett den homofile reklamen av en fotballspiller og en supporter som begynner og kline`` Hvorfor? Fordi det er 2 gutter som kysser? ER det serr så ekkelt og se på? Nei det er det ikke. 

Det som er, er at jeg tror vi har planta inn i hode vårt at det skal være sånn, at det skal være en jente og en gutt som er sammen. Vi har planta inn i hode vårt at vi ikke kan være sammen med samme kjønn og det er for skrudd. DETTE har vi dessverre fra gammle dager og jeg blir så kvalm. 

 

VI i Norge driver og snakker om menneskerett men Vi driver fortsatt og dømmer folk og si hvordan man skal leve livet. ER det da menneskerett? Nei det er det ikke. Når noen forteller deg hvordan du skal leve, Når noen forteller deg at du ikke kan være sammen med samme kjønn. Da bryter faktisk vi menneskerett. FOR man har faktisk rett på og elske akkurat den man elsker uten at man skal bli dømt. 

JEG er sammen med en gutt jeg elsker over alt på jord, å jeg er så takk nemlig for at jeg har han. Han er mitt alt. MEN det er ingenting som kan få meg til og skjule hvem jeg er. Å det er at jeg er BI-FIL. Å det burde ikke noen andre som er det eller LESPIKE og homofile gjøre heller, for dere er mennesker akkurat som alle andre i denne verden her. Vi er mennesker, å ingen kan ta det fra oss. 

VI må få de fordommene folk har om oss bort! Jeg vet ikke hvorfor men jeg håper på at det kommer til og gå bort. FOR det er ikke greit. Jenter skal ikke trenge og være redde for og gå rundt og holde kjæresten sin som er en kvinne, gutter skal ikke være redde for og holde kjæresten sin som er en mann. Å bi-file skal ikke være redde for og elske en jente eller en gutt. For bi-file for de som ikke viste det liker begge kjønn. 

Vær den du er, ikke vær redd for og være deg selv. 

 

La fordommene ligge. 

 

Ikke vær redd for og si at du er bi-fil, Lesspisk eller homofil. FOR DU ER LIKE HVERT UANSETT<3 

 

Instagram: camilla.s.n

Snappchat: sykperfectmilla

 

fine kommentarer

Da var det en ny video ute. Håper dere liker videoen. Vi blogges<3 
 

Adviral

hei hei alle sammen. Nå vil jeg snakke med dere om noe. Assa -jeg har shoppa ting hjem og nå venter jeg på at dem skal komme. det er noen klær. Å nå skal dere få se dem. DE er så finne, Jeg elsker nett Handel. så da er det bare og sette i gang. 

 

  

 

https://advrl.com/hEKKNHV8-c

 

De klærne her har jeg kjøpt med meg hjem nå fra nettet. DET er fler fine ting på nett siden til Adviral. Å jeg kunne ikke ha funnet en bedre nettbutikk. Kommer til og Linke til nettbutikken demmes snart. Jeg bare forelsket meg i nettbutikken demmes når jeg så den. DET tro jeg dere kommer til og kjøre etter hvert dere og. Hihi. 

 

Vi blogges. 

Jeg har aldri

hei hei bloggen. Nå er det en ny video ute på bloggen. Håper dere liker den. for de som ikke vet hva jeg har aldri går ut på så er det at vi sier en settning som for eksempel ``jeg har aldri drukket alkohol``så er det sånn at vis du har gjort det så drikker du. 

Vi blogges senere<3 

Love you all. 
 

Få Barn eller ikke få barn?

``Det var først da når jeg fikk barn at jeg skjønte meningen med livet, Det var først når jeg fikk barn at jeg klarte og smile. Det var først når jeg fikk barn at jeg skjønte at jeg betydde noe.``

Jeg er en jente som Vingler fra om jeg vil ha barn eller om jeg vil det. Jeg snakka før på bloggen om at jeg ville ha barn. Men nå er jeg faktisk ikke sikker. Det er faktisk på tide og snakke om barn og foreldreforsøkelse. Det er veldig mange som spør meg om ting og tang om barn osv, nettopp fordi at jeg har snakket om at jeg vil ha det. Men nå skal jeg utdype litt om mine tanker. 

 

Jeg tenker litt på alt egentlig, økonomien min, om jeg har tid til barn i livet mitt nå og helsa mi. Jeg har jo fått beskjed av legen min om at kroppen min kanskje ikke takler og ta fram et barn. Det er ikke noe beskjed jeg ville ha men jeg måtte få vite det. Jeg har jo drevet og snakket med legen min og hørt om jeg kan få barn osv, for og være forberedt. Å ja jeg fikk beskjed om at jeg kunne få barn men at kroppen min kanskje ikke taklet og bære frem et barn pga helsa mine og på grunn av de tingene som jeg har problemer inne i kroppen min. Jeg elsker barn og derfor jobber jeg med barn. Men det er så mye og tenke på. Hva om jeg blir gravid og jeg får beskjed om at dette takler ikke kroppen din. Hva om jeg blir syk og legene på fjerne barne for at jeg skal overleve. Det er tungt og tenke på, Men det kan faktisk skje i mitt tilfelle. Det er helt forferdelig men det er fakta. Alt er helt jævlig. Å jeg kan ikke noe for at jeg tenker så mye på det fortiden. 

Det var jo ikke alt for lenge siden at jeg tenkte at jeg var gravid, der jeg ble drit glad. Men så ble jeg lei meg pga at jeg tenkte på alt legen min sa og på om jeg kom til og takle det. Men den situasjonen her så var jeg ikke gravid. Jeg skulle dessverre ønske jeg var det. Men det er vel for det beste. For da slipper jeg og tenke på alt det legen min sa til  meg. Det er så vondt og snakke om dette. Men jeg har selv lagd en blogg hvor jeg snakker og skriver om ting uten filter. Så da velger jeg og dele dette også. Nå har jeg kommet over den situasjonen her men det ligger inne i hode mitt. 

Så det er ikke pga at jeg ikke vil ha barn at jeg har begynt og nøle, fordi saken er at jeg vil ha barn. Men det er pga det legen min sa og fordi at jeg vil faktisk ikke sette min kjære i den situasjonen hvor han må ta et valg hvis jeg havner på sjukehuset, det valget der han må velge mellom og redde mitt liv eller vårt barn sitt liv. For det valget er helt jævlig tro meg. Jeg har venner der kjæresten demmes har måtte tatt det valget og det var ikke bare bare for dem. Det er så vondt. Å det vil jeg ikke sette min man ut for. 

 

Når det er sagt så er det at hvis jeg blir gravid så får vi ta det der og da. For man skal aldri utelukke det, men nå er jeg brutalt ærlig. 

 

Det er mange som spør om vi har snakket om det med barn og det har vi. Jeg har faktisk ikke helt turt og si alt legen min sa til meg, men jeg har sagt det viktigste. Det med barn kommer når det kommer. Men i mitt tilfelle må jeg tenke på konsekvensene når det kommer til min helse. Å om jeg vil sette min kjæreste ut for det hvis vi skal ha det. Å jeg vet ikke om han vil det eller om jeg vil det. Helsa mi er så utrolig viktig og helsa hans. Men når det kommer til barn så er det jo lurt at barnets mor er 100% og at hun klarer og bære det frem. Men i mitt tilfelle når det kommer til det så kan det faktisk henne at jeg ikke klarer det etter hva legen min har sagt til meg. Jeg kommer til og teste meg hos noen andre leger også hvis vi finner ut at vil vil 100%. Men tanker på alt dette her er jo grusomt vondt. 

ER SÅ STOLT OVER ALLE MØDERE SOM FINNER UT AT DEM SKAL GJØRE DET SELV OM DEM ER I DEN SAMME SITUASJONEN SOM JEG ER I: MEN I MITT TILFELLE SÅ VET JEG IKKE OM JEG TØR OG UTSETTE MEG SELV ELLER MIN MAN. 

 

DET FÅR VI BARE VENTE OG SE OG JEG TØR ELLER IKKE. MEN DEN AVGJØRELSEN MÅ JEG TA MED MIN KJÆRE. 

 

Håper dere Lesere er glad for at jeg begynner og blogge uten filter igjen. 
Nå blogges vi sener. 

Love you all<3 

blogges<3 

Ute og kjører!

Hei hei, takk for fine spørsmål, til spørsmålsrunden. Den skal vi prøve og få lagd så snart som mulig.

Håper dere har en fin dag videre. Nå er vi ute og kjører. Håper dere, har en fin dag videre. Det har vi. Super duper deilig det. Kommer et langt innlegg snart❤

BI blogges❤

Spørsmåls runde

da var det torsdag. Herregud som dagene flyr. 

i dag så tenke jeg at vi kunne komme i gang med en spørsmåls runde. Det er mange som har spurt om og se Joackim på en video igjen. Så bare stil spørsmål så lager vi den etter hvert. Spør oss om alt og ingenting, vi svarer ærlig. Denne videon kommer til og være mer ærlig enn dere kan tene dere. Vi kommer ikke til og snakke rundt noe. Denne gangen skal vi være rett på sak og helt 100 % ærlig. Kom med spørsmåla. 
 

Tropisk aroma.

Tilberedningstid: 1. Time

Nok til: 10 personer.

Den marmorerte krydderkaken med sjokoladeglasur er en gammel slager som igjen har begynt å dukke ...

INGREDIENSER

220 g margarin eller smør

3 dl sukker

4 stk egg

350 g hvetemel

2 ts bakepulver

Bilder kan være beskyttet av opphavsrett.

Ingredienser:

220 g margarineller smør

3 dl sukker

4 stk egg

350 g hvetemel

2 ts bakepulver

1 ts kanel

1 ts muskatnøtt

2 dl melk

2 ss kakaopulver

Sjokoladeglasur:

375 g melis

4 ssbkaffesterk, ferdiglaget

75 g smøreller margarin

1.5 ss kakaopulver

Slik gjør du det:

1. Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin).

2. Rør inn ett og ett egg

3. Sikt inn hvetemel, bakepulver og krydder og bland sammen så det blir en jevn masse. Rør inn melken til slutt.

4. Ta av 1/3 av massen og rør inn kakao.

5. Massen fordeles i en liten langpanne 25x36 cm. Legg på klatter av kakao-røren og dra en pinne gjennom, slik at det blandes noe. Stek på ca. 180 grader. Trenger 25-35 minutter.

6. Slik lager du glasuren: Rør sammen siktet melis, kakao og rom-temperert smør. Tilsett lunken kaffe (juster om du trenger å tilsette litt mer) og rør til du har en glatt glasur.

Det er så viktig

Hei hei alle sammen. I dag er jeg på jobb. Mamma måtte leie meg inn for hun var desperat til og få tak i noen som kunne jobbe.

At man er nokk folk på jobb er jo så viktig. Jeg lurer på hva jobben hos mamma hadde gjort hvis jeg ikke kunne jobbe i dag. Vel vel Det får jeg kanskje aldri vite.

Håper alle har en fin dag videre.

Ikke bare en liten men 2!

Hei hei alle sammen, da var jeg tilbake. Og blogger. Jeg er litt vel sliten og tenker litt vel mye. Men det er vel det.

Jeg kan ikke fatte hva jeg skal si eller gjøre Nå! Herregud. Tenk hvis jeg er gravid. Kan ikke noe for at jeg blir redd for det. Det er nå snart 2 uker siden jeg skulle ha hatt mensen. Å den har ennå ikke kommet!

Vet ikke helt hva jeg skal si angående det. Er redd for at jeg er det. Tør ikke og ta graviditets test. Men kanskje jeg må det?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller gjøre. Alt er bare så vanskelig og skremmende akkurat nå.

Hvis jeg er det lurer jeg egentlig på hva jeg kommer til OG gjøre. Skjønner så godt at det er folk som sender meg melding og spør om jeg er det for magen min har jo blitt stor.

Vi får se hva som skjer. Jeg vil jo ha unger osv. Å det med kjæresten min å. Men for det. Det er jo veldig skremmende. Det jeg har mest lyt på er 2 tvillinger. Men men. Ja jeg har hatt mye tanker om sånt. Men æææææ den opplevelsen og være redd for at man er det fordi man inne har hatt mensen. Er helt jævlig.

Vil jo ha barn, men trodde aldri dette kom til og skje meg. Trodde aldri jeg kom til og sitte her og være redd for at jeg er det Pga at jeg ikke har hatt mensen på 2 uker....

Hjelpes meg. Skremmende.

psykisk syk

 

Hei hei, hvordan skal jeg starte dette blogginnlegget. Jeg vet ikke helt. Men saken er den at jeg har gjort mye dumt i mitt liv. Jeg har prøvd og ta mitt liv, Jeg har prøvd en del stoff, Jeg har egentlig bare driti i livet mitt. Det er ikke bra men det var meg når jeg var liten. Eller liten og liten. hva skal jeg egentlig si. Jeg var ikke liten. Jeg var bare dum. Alt surrer og går i livet mitt. Å jeg føler jeg ikke kommer noe vei. DETTE er meg og alt går i surr. At folk kommer med beskyldninger mot meg at jeg er psykisk syk, det er ikke greit. Herregud. Psykisk syk. ER det mulig.. 

Lurer på når jeg ble psykisk syk egentlig. Går det ann og være så jævlig dumme i hode sitt. Takk for den lizzom. Er så glad jeg har kutta noen folk ut av mitt liv assa. Jeg vet ikke med andre men sånne folk gidder jeg ikke å ha i mitt liv assa. 

 

Jeg har det kanskje ikke bra og følelsene mine er over alt men jeg er Faen meg ikke psykisk syk. Å nå har jeg faen meg fått nokk. Dette gidder jeg ikke mer. Hvorfor skal folk knekke en person bare fordi at dem ikke har det bra. Jeg er kanskje Deprimert og jeg har kanskje angst, men det vil ikke si at jeg er psykisk syk for det. Skjønner ikke hvor folk får alt dritt fra, men nå har jeg fått nokk. Jeg har papirer fra leger og sykehus som sier at jeg ikke er psykisk syk pga at jeg måtte serr en tid av livet mitt ha dokumentasjon fra leger osv på grunn av alle rykter osv om at jeg var det. Å Nei jeg er ikke det. At noen skal spre sånne rykter om en person er helt jævlig. At noen vil ødelegge et anens liv er helt jævlig. Det gidder jeg ikke og stå og se på en gang. Nå har jeg fått nokk. Alt er bare så jævlig. 

 

DEN jeg snakker om eller de jeg snakker om som har lagt ut de ryktene vet veldig godt hvem dem er. Jeg vet at dem leser bloggen min. Så nå sier jeg det en gang for alle. Hold dere langt unna meg og mitt liv. for ser jeg dere eller møter jeg dere så ligger derre tynt ann. 

 

NÅ HAR JEG FÅTT NOKK! 

Spørsmål og svar:

Svar på spørsmål som dere har stilt meg. Vi blogges senere<3

1. I din gamle blogg fortalte du at du ville være med i PH? Hvorfor har vi ikke sett deg det?

Dette er et veldig bla spørsmål, jeg sa jeg ville være med. Å jeg sendte inn søknad også. Jeg fikk svar av dem. Men jeg bestemte meg rett og slett og fokusere på jobb. Å meg selv.

2. Hva var svaret på søknaden din hos PH?

Jeg fikk beskjed om at jeg var en del av deltagerne, men får dem slapp for hele verden hvem som skulle være med så trakk jeg meg.

3. Angrer du på at du trakk deg fra PH?

Nei jeg gjør ikke det. Det var et riktig valg selv om det sikkert hadde vært gøy. Men helt Erling. Det var et riktig valg for meg.

4. Hvordan er forholdet til deg om svigerforeldrene dine?

Meg og svigerforeldrene mine kommer godt overens.

5. OSSEN bil er det dere vil ha?

Vi vil ha en BMW!

6. Er du gravid?

Nei, ikke hvis du vet noe jeg ikke vet. Men det gjør du ikke så. Nei nei nei nei jeg er ikke gravid.

7. Favoritt mat?

Taco.

8. OSSEN bil har Joackim nå?

Han har en Polo.

Vi blogges senere

Glee spørsmål

som mine lesere har fått med seg så elsker jeg Glee. Så jeg syns det var spennene når noen av mine lesere sendte meg spørsmål om denne serien. Kommer så til og lage flere sånne videoer som dette. Vi blogges <3 

håper dere liker litt forskjellige videoer<3 

 

Bilder som ikke kom ut på bloggen.

Hei hei i dag har jeg bare ligget og slappet av, gått tur med søtnosen buster og bare slappet av. 
Nå sitter gutten min og spiller, buster ligger og sover og jeg lager videoer som skal ut. Dette blir gøy. Jeg vet ikke hva annet jeg skal si en det. Jeg elsker og blogge og jeg kommer til og fortsette med dette. 

Har dere det bra i dag eller? Hva tenker dere? Hva skal dere i kveld? Jeg vet ikke hva vi skal i kveld. Håper det er noe gøy vi skal. Men vi får se. HAHAHAHAAA. 

Nå skal jeg snart lage mat og håper dere liker videoene som kommer etter hvert. 

I går lagde jeg et innlegg om bilder som ikke kom ut på bloggen. Men det var ikke alle så her komme de andre bildene som ikke kom ut på bloggen. 

DETTE er fra da jeg møtte Audun fra PH.

Dette er fra da jeg møtte Mayo fra PH. 

 

Da blogges vi seinere<3 
Love you all!

Spørsmål og svar med Joackim

hei hei alle sammen, jeg håper dere liker spørsmålene og svarene vi kommer med. Har dere fler så er det bare og spørre i vei så kommer jeg til og svare etter hvert <3 
 

Bilder som ikke kom ut på bloggen.

Bilder jeg skulle legge ut på bloggen men kom ikke så langt.

 

Håper dere liker Litt anderledes blogginnlegg. 

Vi blogges i morra<3 
Ha en god natt<3 
Love you<3 

UKAS Spørsmål.

Hei hei, da kommer det en ny video nå. Håper dere liker den. vi blogges<3 
 

Bilsjuk

Hei hei, nå kommer jeg med ting som hjelper meg med og unngå og bli bilsjuk.

🧡 Musikk: det hjelper, det roer ned kroppen min. Å roer ned sjela mi. Å det hjelper meg veldig mye.

🧡sove: lukke øynene og bare drømme meg bort.

🧡drikke brus: drikke brus og ikke gjøre så mye annet.

🧡se litt på YouTube og bare slakke.

🧡 filme video: filme video til YouTube kanalen min.

🧡 skrive blogginnlegg.

Dette hjelper meg veldig mye, hva hjelper dere?🧡

Vi blogges😊

Ting som hjelper meg når jeg er fyllesjuk❤

Hei hei alle sammen. Nå sitter jeg i bilen på vei til Halden og tenkte jeg skulle skrive litt til dere. Dere skjønner hva dette gjelder i overskriften. Men men dette er de tingene som hjelpe meg når jeg er fyllesjuk.

Hvem vet kanskje de hjelpe dere også. Hvem vet!

❤ drikke masse vann: jeg er ekstrem på og blande ting med brus når det kommer til fest så da er det ikke noe godt og drikke det dagen etterpå. For da smaker det sprit og alt jeg har blanda det dem. Så da hjelper det med masse masse vann.

❤ ligge i sengen: det beste jeg vet når det kommer til dagen etter fest er og ligge i sengen og slappe av. Bare Skrolle på telefonen, PC eller se noe på tv2 sumo.

❤ligge i armene til min kjære: det er det beste, ligge og slappe av og ligge i armen til min kjære. Det er så godt.

❤ spise noe salt: kjøpe inn Masse som er Salt og spise det. Assa det er så godt. Man er jo ikke så sulten når man har drukket så det er drit godt og bare få i seg noe godt men som er salt. Det hjelper faktisk utrolig nokk.

❤ta et varmt bad eller en varm dusj: det er så deilig og bare legge seg i et badekar eller stelle seg i dusjen og få av all alkohol lukt. Det er bare en så herlig følelse.

❤ pusse tennene: å det er bare deilig. Bare pusse tennene og få vekk alkohol lukten i munnen. For det første det hjelper for kvalmen etter at du har drukket og det gir deg en herlig følelse etterpå.

Da har dere fått vite hva som hjelper meg når jeg er fyllesjuk. Hva hjelper dere? Vil gjerne vite hva dere mener

Vi blogges senere❤

Buster

Hei hei alle sammen, i dag har vi vært av gårde og passa på buster igjen. Den lille god gutten. Han er så søt❤ nå er vi på vei til Halden igjen❤

Vi blogges❤

Tegninger jeg har tegna!

Hei hei alle sammen. Jeg elsker og tegne. Så her kommer noen tegninger.

Håper dere liker dem. Hva har dere gjort? Håper dere får en god dag videre. Love You all❤

4 negative ting med og være jente

1. At man blir dømt ut i fra hva man går i: dette merka jeg spesielt på skolen, man skulle alltid kle seg en viss måte. Hvis man ikke gjorde det fikk man så mange blikk.

2. Mensen: det er så negativt, for det gjør så vondt. Man får så vondt i magen at det er helt jævlig.

3. Vi er så forbanna følsomme: sier en gutt noe til oss som vi tar feil, så blir det et rent helvete. Det er ikke greit. Men assa. Det er oss, vi er jenter, hva forventer man.

4. Humøret vårt: man vet aldri hvilke humør vi kommer til og våkne opp med. Assa vi kan være glad i dag, så kan vi være lei oss e dag, så sinte en dag også iriterte enn annen dag.

Vi blogges senere❤

Har det greit.

Nå har det vært mye snakk om meg og hvordan jeg har det i det siste. Men saken er at jeg har det greit men ikke supert.

Jeg har vært veldig opp og ned. Noen vil si jeg har vært deprimert andre vil si at jeg bare har hatt mye på gang.

Det har vært deilig at jeg har hatt kjæresten min her ved min side. Fordi at det er han som er min klippe på tiden. Han er jo alt for meg.

Beklager så er det også alt han går ut Over fordi at han er den nærmeste jeg har akkurat nå.

Vi har det bra sammen som noen har spurt meg om her på bloggen. Det er ikke noe med oss. Men jeg har hatt det veldig vanskelig Pga ting i min familie osv.

Jeg kommer til og fortelle hvorfor senere. Men akkurat nå kan jeg ikke. Håper alle som spørr om hvorfor jeg har det vanskelig forstår at jeg må skrive om det når jeg føler for det og er klar til og fortelle om det.

Men ville bare oppdatere dere og fortelle at det går bra med meg. Jeg trenger bare tid på meg før jeg klarer og fortelle dere om det som har skjedd.

Kommer til å oppdatere bloggen som vanlig og kanskje mer. Men fortellinga om hvorfor jeg har hatt det vanskelig kommer senere, vet ikke når. Men den kommer❤

Vi blogges❤

Ting jeg angrer på at jeg ikke gjorde i 2017

1. Reiste mer: jeg elsker og reise til utlandet. Å jeg hadde et mål om å reise mye i 2018. Men det blir fler utenlands turer med gutten min dette året.

2. At jeg ikke sparte penger: jeg bare brukte dem på ting. Hehehe.

Jaja. Har jo en spare konto som det er mye penger på, men hadde jeg ikke brukt så mye penger så hadde det vært mer der.

3. At jeg ikke lagde flere YouTube videoer: det har vært så mye at jeg har glemt og lage flere, men nå i 2018 kommer det fler. Send meg Mail eller skriv på bloggen hva slags video dere vil ha. Så skal jeg få til flere. Har alt fått noen ønsker. Det kommer ut video i morra. Bare og følge med.

3. At jeg ikke besøkte bestemor i Kristiansund: jeg er alt formye på besøk hos besteforeldrene mine i Sogn at jeg har helt glemt bestemor i Kristiansund. Det må jeg gjøre noe med. At jeg ikke besøkte henne også er helt på tryne, får gjøre noe med det i 2018.

4. At jeg lot vennskapet mitt med meg og en venninne: bare fortsette når hun har gjort så mye dritt mot meg. Nei nei, på tide og konfrontere henne om ting henne har gjort. Så får vi se hva som skjer med vennskapet vårt etter det.

Dette var noe av det jeg angrer på når det kom til 2017.

Vi blogges videre❤

Home is good, but in arms of my man is more home!

hello hello everyone, now I've decided to start and write a little English too.

I love to be at home, but in my boys' arms you are always at home.

I am sitting now and writing to you and thinking about the world. Thinking about how everything is and what has happened lately. I do not know what to say. I do not know where to start.

but there will be a talk about it eventually. Now I sit and enjoy myself watching LIVERPOOL match. We will soon leave and drive some homes. There is so much that may have happened this year that I do not quite know what to say.

There is a lot that could have happened yesterday, as I do not know completely what to say. It was a nice celebration. But no, I do not know.

Now I sit here and relax and enjoy myself. hope you enjoyed it by 2018.

I had that. I love you all. enjoy yourselves.

Jaja, da har man opplevd det å!

Når man går for og gå på do, når man står på en bensinstasjon. Å det blir kø.

Å den personen som står foran deg spør om du skal være med inn. Å det er en fremmed som spør.

Assa. Hva er det folk tenker med?? Herregud spør en fremmed om det? Er dem helt kokt i hode sitt??

Assa man spør ikke fremmede om det assa!

Vel vel vi blogges!