Potetmosgrateng med laks

Potetmosgrateng med laks

Porsjoner : 2

Ingredienser

2 laksefileter

2 poteter

1 blomkål

1-1,5 dl melk

1 ss smør

1 ss philadelphiaost

salt og pepper

1/2 rødløk

en kopp erter

1/2 paprika

et par never revet gulost

Fremgangsmåte

Skrell poteter og skjær i mindre biter, kok til møre - ca 15-20 minutter. Mos med en gaffel (blir ofte seig med en stavmikser), tilsett melk og smør til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.

Skjær blomkål i mindre biter og kok til mør - ca 5-10 min. Mos med en stavmikser, tilsett melk og philadelphiaost til passe konsistens. Smak til med litt salt.

Stek laks i en panne, riv opp i mindre biter med stekespaden når stekt, tilsett erter, og grovhakket rødløk og paprika.

Legg blandingen i en ildfast form. Smør potet- og blomkålmos over, og topp med revet gulost. Stek i ovnen på 210 grader i 15-20 min.

Snus jeg snuser

Hei hei elsklinger jeg har fått spørsmål om åssen snus jeg snuser så her kommer det!

Jeg snuser G4, OFFROAD Coola og G3!

Jeg skriver denne i den rekke følgen fordi at jeg liker det i den rekke følgen her. G4 er best så kommer Coola snuse også G3!

Så da trenger jeg ikke å få noen flere spørsmål om det! Så enkelt er det!

Jeg anbefaler diss om det er noen som lurer! Men man har forskjellige smak, så selv om jeg liker dem så betyr det ikke at dere liker dem! Men smak før dere sier at dere ikke liker dem!

Jeg kjøper snus i Sverige for det er billigere der enn i Norge! Svinesund på tobakks vogna!

Blogges seinere!

Stranda!

Hei hei fine flotte folk, nå er det en stund siden jeg har blogget. I dag har jeg og kjæresten min og noen flere vært på stranda! Vi har bare lugget og slappet av og kost oss. Grilla litt osv. Det er kos!

Jeg merker at det blir mer kos enn blogg! Men det skal endre seg! Jeg trives med å blogge men noen ganger er det veldig mys annet som skjer! Det er jeg lei meg for!

Guttene bader mens jentene er på land og soler seg! Hihihi!

Jeg og kjæresten min har planer om og reise bort snart! Røper ikke hvor akkurat nå men skal oppdatere dere! Livet er ikke alltid en dans på roser og humøret mitt går veldig opp og ned fortiden, det er veldig mange grunner til men det er også på grunn av en kjæresten min kjenner som dømmer meg. Jeg er ikke så komfortabel når han er i nærheten så da skjer det ett eller annet med meg som jeg ikke en gang skjønner!

Men sånn er det da! Men men ferie blir digg! Men nå skal jeg kose meg siste tiden på stranda også skal vi finne på noe annet.

Blogges seinere folkens!

Tro fast!

Det er mye som er dritt i livet mitt, det er mye som har blitt snakket om når det kommer til meg, her nede!

Det er noen som tydelig vi ikke liker meg av vennene Til kjæresten min! Det som er litt sykt et at de har aldri prøvd å bli venn med meg! De har aldri prøvd å bli kjent med meg. De sier at jeg kan være utro osv! Hva faen!

Jeg vet at de er løgner, men det sårer meg. Jeg har levd meg løgner om meg og rykter helt siden jeg var liten så jeg burde egentlig være vant til å få sånt på meg meg helvete heller! Hva er galt med folk, hvorfor vil folk ødelegge meg? Hvorfor vil folk gjøre sånn at jeg blir helt ødelagt inni meg? Alle rykter osv har ødelagt meg selv, jeg vet jo at de ikke er sanne men det ødelegger meg fullstendig. Sist sånn som dette skjedde for noen år tilbake ble jeg lagt inn på sjukehuset for jeg klarte ikke mer, jeg takla ikke mer. Jeg ville rett og slett ikke mer, jeg hadde fått nokk! Å nå skjenner jeg at det nesten er nokk igjen.

Jeg skjenner jeg blir sliten av hele dritten å det er ikke bra, jeg vet selv at jeg er trofast, når jeg er hjemme sitter jeg faen meg hjemme og bruker all min tid på PC, altså Facebook, Netflix osv. Jeg sender meldinger til typen min og ringer han, for er det en jeg vil snakke med og som betyr alt for meg så er det han. Det er faen meg ingen andre. Jeg elsker Halden, men nå skjenner jeg at noen av de menneskene her kunne jeg fint latt vær og se igjen!

Jeg skal ikke la dem knekke meg. Men Erling talt, dem er på god vei!

Når jeg bare vil dra når noen kommer på plassen så er det ille! Men jeg biter i det sure eple og blir for ikke faen om dem skal få se at dem er på god vei til og knekke meg helt.

SANN historie.

En sann historie om meg!

Hei hei alle sammen, denne har jeg tenkt på en god stund om jeg skal legge ut, har fått en del spørsmål om jeg har erfaring når det kommer til 3 kant. Ja jeg har det til dere som spør! Men jeg har ikke en bra opplevelse.

For det var med kjæresten min altså min eks nå og env venninne. Vi avtalte en helg vi skulle være hos han og gjøre det. Jeg var veldig på og av om jeg skulle av lyse eller ikke. Men det gjorde jeg ikke.

Den dagen kom og plutselig så var vi der. Vi koste oss med alkohol også begynte vi.

Det var helt greit i begynnelsen helt til jeg begynte å se hvordan kjæresten min så på venninna mi. Jeg ble kvalm av alt så tenkte jeg at jeg bare var paranoid.

Men nei det var jeg ikke. Jeg så blikke hans og hennes når dem så på hverandre. Jeg ble kvalm og lei meg. Jeg dytta han vekk og tok hans genser og løp ut. Han kom etter meg. Det var mye frem og tilbake med krangling og dytting vekk. Til slutt så fant jeg ut at han likte bedre s** med henne enn meg. Jeg ble bare ennå mer kvalm. Jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ble så knust. Han gikk inn, for bare å"snakke med henne". Men jeg hørte dem. De hadde "s**". så kom han ut igjen. Jeg klarte ikke å se på han, jeg klarte ingen ting. Jeg var knust, jeg var lei meg og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre.

Jeg ringte pappa og ba han hente meg. Han så det var noe og spurte hele tiden. Men jeg så bare ned, jeg sammen meg. Jeg tenkte hvorfor ble jeg med på dette, hva er det jeg driver med. Hvorfor sa jeg ja til kjæresten min dom jeg likte at vi kunne prøve det, mista jo han. Dagen etter det på dumpa jeg han. Å sa til meg selv at jeg aldri skulle ha det igjen uansett hvor mye kjæresten min spør.

3 dager etter at jeg dumpet eksen min fant jeg ut at han og venninna mi hadde blitt sammen. Hvem gjør sånt mot venninna si. Vet ikke jeg.

Å nå vurderer jeg det igjen. Hva skjer med meg. Jeg er redd for at dette skal skje igjen, redd for å bli såra igjen på denne måten igjen, redd for at jeg mister han jeg elsker. På den måten igjen Må nokk tenke en stund på dette, lenge.

Må nokk tenke en god stund på det her igjen, for den opplevelsen skal jeg aldri ha igjen. Skal ikke risikere å miste han jeg elsker pga noe sånt igjen ass! Det er bare jævlig!

Svar på noen spørsmål!

Hei hei alle sammen, nå skal jeg svare på noen spørsmål!

Har du erfaring med trekant?

Ja, kommer en sann historie når det kommer til meg med det etter hvert. Forteller min historie om det senere!

Har du hatt 69 stillingen og hvordan var den? Ja jeg har hatt den, den er grei men ikke den beste!

Har du noen forslag for og gjør det litt spennende mellom meg og kjæresten?

Har et innlegg om det som kommer senere.

Har du noen tips om romantisk mat og en romantisk kveld?

En romantisk kald er for meg, kose meg med noe god mat, helst biff, pepper saus, fløtegratinerte poteter og brokkoli.

Se på film, kose meg med is og sjokoladesaus, med jordbær. Ligge i armene til kjæresten min og bare koser oss.

Hvordan takler man kjæresten sin som tror på ryktene vennene hans sier om meg?

Der er jeg litt selv, jeg vet faktisk ikke helt selv. Det er bare å tenke at dem kan ryke og reise. Dem prøver og ødelegge. Hvis han/henne tror mer på dem en deg, så er det faktisk han/henne som ødelegger for dere, for det er deg han/henne skal stole på. Vennene vet ingen ting om deg.

Stoler kjæresten din mer på vennene sine enn deg så er han/henne egentlig ikke hvert det for da stoler han ikke på deg. Det er kjæresten din sin tap hvis han lar det ødelegge mellom dere, for det er han som tror på ryktene som vennene hans lager en å stole på deg som faktisk vet sannheten.

Hvordan?

Hvordan skal man få gutter til å skjønne det? Skjønne tankene våre når det kommer til det med et r***. Hvordan skal vi få dem til å skjønne at tankene våre surrer på om dem tenker på en annen når dem gjør noe sånt eller få dem til og skjønne at vi tenker at dem kanskje ligger og fantaserer om en annen!

Det er jævlig å ha de tankene. Det er vont og det er leit at vi skal få sånne tanker med det er fakta at vi jenter får sånne tanker. For vi vil jo ikke dele kjæresten vår med noen. Vi vil ikke. Bare tanken på at de kanskje ligger å fantaserer og tenker på en annen er jævlig.

Skjønner dere ikke hvor vondt det er for oss jenter? Vi elsker kjæresten vår av hele vårt hjerte. Jeg kan ikke si ar vi jenter ikke ligger og koser med oss selv sånn innimellom, for ja der kan henne.

Men vi gjør det ikke når vi er med kjæresten vår for vi vet selv hvordan det er og få sånne tanker.

Det er jævlig. Den følelsen av og ligge der, når kjæresten din velger og gjøre der i stede for og gjøre det med deg. Er jævlig. Jentene sine tanker da flyr i flint.

"Er jeg ikke bra nokk, er det en annen han kunne tenkt og ha her, tenker han på en annen, gjør jeg det ikke bra nokk, er jeg ikke pen nokk"

Det er bare noen av tankene vi jenter kan få.

At jenter må fortelle dere det i stede for at dere skjønner det. Det skjønner jeg ikke ass.

Det er så irriterende at vi må fortelle dere dette eller at vi må fortelle dere at vi vil ha noe i stede for at dere skjønner det!

Er der fordi dere ikke vil skjønne det eller er det fordi at dere ikke skjønner det? Vet ikke jeg!

Gutter og jenter er forskjellige og de tenker forskjellig. Gutter dere tenker sikkert at dette ikke er noe farlig og gjøre. Men sånn er virkeligheten i tankene til jenter. Vi er kanskje litt mer usikker en dere, men sånn er det.

Skulle ønske gutter skjønnet dette. For det er ikke noe gøy for en jente å få sånne tanker. Vi gjør det ikke med vilje men det er sånn som kommer opp i tankene uansett!

HVORDAN SKAL MAN FÅ GUTTER TIL å SKJØNNE DETTE?? DET ER ET MUSTERIE

Gutter

Liker gutter andre jenter enn kjæresten sin? Eller.

Når den har en kjæresten dem elsker. Men dem velger heller et r*** enn kjæresten sin? Hva er det for noe?

Det er veldig godt spørsmål. Liker dem å fantasere om andre jenter? Ikke vet jeg. Jenter er veldig følsomme når det kommer til sånt, å dem begynner og tenke veldig mye. Er det det dere gutter vil? Når det kommer til kjæresten deres?

Porno burde ikke ha finnes. Sånn helt ærlig. For det gjør jentene usikre, når det kommer til guttene sine pga at de velger heller å se på det og gjøre noe. Enn kjæresten demmes.

Uansett om jenta har mensen eller ikke så hva er vist med og gjøre det og gjøre henne usikker. Redd, osv. Er det vært det gutter. Dere tenker kanskje at det er godt med et r*** innimellom. Men tenker dere noen ganger på jenta deres. På følelsene hennes og usikkerheten hennes.

Spør dere i det hele tatt kjæresten deres om henne vil ha noe med deg før dere begynner å gjøre noe?

Uansett hva, å gutter ikke si nei, når jenter har mensen. Assa Erling talt. Det er naturlig å ha det. I tillegg til det syns 50% av 50 % jenter at det er best når dem har mensen enn når dem ikke har det. Å hva er best at vi har det godt også eller at bare dere har det godt!

Å en ting til, IKKE FORVENT AT JENTENE SKAL HELE TIDEN VISE DERE AT DE VIL HA NOE!!

Et spørsmål, liker dere gutter at kjærestene ligger det og tenker at hun ikke er bra nokk, eller at dere tenker og fantaserer om en annen jente????

Eller er det så vanskelig for dere å tenke at jenter har følelser også når det kommer til sånt??????

Lier

I natt ble det å døyne, jeg og kjæresten min dro for å hente 2 venninner for så og dra til Lier. Dette var spennende, men så faen meg så unødvendig at det er noen som må skremme andre når man er og besøker det mentalsykehuset.

Det var ikke så ille og dra dit. At det går igjennom der oppe er litt sånn hipp som happ. Vi merka ikke noe i hvert fall.

Men men det ble i hvert fall døyning, jeg og kjæresten min gadd ikke å legge oss etter at vi dro hjem til han, så da ble det å være oppe men men.

De som skal til Lier må passe op vaktene. Dere burde se hvor dem står også gå inn en vei dem ikke finner ut at man er der.

Men men. Blogges seinere <3

Tid til oss

Hei hei alle sammen, nå er det en stund siden jeg har blogga.

Aleine tid med kjæresten er viktig i hvert fall for meg. Men når det blir sånn at man alltid har folk rundt seg så er ikke deg Ok. Man trenger aleine tid.

Det er mye man takler men assa når man ikke får noe aleine tid med kjæresten sin så er det kjipt.

Aleine tid er veldig viktig for å ta vare på oss. Men det er ikke så lett når man har en kjæreste som tenker nå vil jeg ut! Også bar skjer det.

Alle trenger aleine tid med kjæresten sin. Men hva gjør man når man ikke får det?

Ikke vet jeg.

Når man har prøvd veldig ofte. Men det ikke går. Da er det ikke vits å prøve og få det heller. Selv om man vet at man trenger aleine tid med kjæresten sin.

Vel vel! Dere får kose dere!

Blogges senere <3

Tegninger

Hei mine fine lesere, nå har jeg ikke så mye å skrive om bortsett fra at det er noen tegninger jeg har tegna som er vel en stund siden jeg tok meg på.

En jeg kjenner elsker at jeg tegner tegninger for hun/han! Og sender meg bilder av det hun vil jeg skal tegne.

Har ikke lagt dem ut pga at jeg har brukt en god del tid. Pluss at jeg har hatt så mye og gjøre!

Dett er 3 tegninger som hun/han ville ha! Det var vanskelig men sånn er det innimellom.

Nå skal jeg legge meg men ville oppdatere dere litt. Blogges<3

Oslo tur

Da var den Oslo turen over.

Jeg har vært hos legen for og få sjekka litt ting. Min kjekke kjekke kjæreste kjørte meg!

På veien innover var deg mye tenking på hva slags svar jeg kunne få på de forskjellige prøvene! På veien tilbake til Halden, ble det mer tenking. Å ha tenke perioder der jeg ikke vet helt åssen svar jeg får. Er ikke noe gøy.

Man blir sliten når man ikke har sovet i natt og man drar til Oslo for og ta noe prøver! Men jaja.

Spørsmål og svar

1. Hei, jeg lurte på hvorfor det er sånn at gutter vil prøve nye ting når det kommer til SEX? Jeg har en kjæreste nå som har lyst til og prøve at jeg s**** mens han ser på p***o? Men vet ikke helt om jeg tørr, pga at jeg er så usikker på om han faktisk tenker på meg eller ikke? Jeg vet ikke om du har noe erfaring om det eller om du kan gi meg noe råd. Men elsker bloggen din, å elsker det du har å si. Kan du gi meg råd eller din mening om det?

Hei du, dette er er veldig bra spørsmål. Det som er eller det jeg tenker er at gutter vil prøve nye ting pga at det ikke skal bli kjedelig. Han vil ha nye ting som gjøre at dette og deres kjærlighets liv ikke blir kjedelig i lengden for å si dette på en penere måte. Det med at han kan tenke på en annen eller noe sånn må du bare få ut fra tankene dine, for han elsker deg og det er deg han er sammen med. Han prøver og få dette til å funke og at det ikke skal bli kjedelig i lengden. Husk han ber bare om at dere kan prøve det. Ikke at dere skal gjøre dette Til en vane. Veldig koselig at du liker bloggen min, prøver og svare så fort jeg ser et spørsmål, selv om jeg ikke legger ut spørsmålene i kommentarfeltet. Snakk med kjæresten din om din usikkerhet og kjør på. Det beste er at man er åpen. Han kommer til og skjønne det. Å tro meg, det er ikke farlig å prøve nye ting, liker du det ikke så si det til han, men aldri si at du ikke liker det før du har prøvd det , det er min erfaring. Har prøvd mye rart. Har erfaring fra litt av hvert, men husk dette må du kjenne på selv. Men det aller viktigste er at du snakker med kjæresten din om dette og din usikkerhet.

2. Hei, jeg sliter med å søke jobber, men har lyst til og komme meg ut i arbeid, har du råd?

Dett spørsmålet her får jeg en del av de som leser bloggen min. Det jeg tenker er at dere må dra dit dere vil jobbe, møte opp personlig og spørre etter sjefen. Gi dem CV og søknaden deres og håpe på det beste. Men husk ikke gi opp og søk når dere har gjort det, søk på flere steder, plutselig så har dere fått dere jobb. Men ikke sitt fast på et sted!

3. Hvordan merka du at hjertet ditt hadde problemer, hjertet mitt slår fort og jeg kjenner det dunker når jeg sover. Leste på din gamle blogg når du hadde den at du hadde samme problem?

Jo det skal jeg fortelle deg. Jeg har alltid hatt problemer med hjertet mitt pga mange ting siden jeg var liten men merka sånn som deg nå når jeg var 13 år. Det som er viktig er at du kontakter fastlegen din. Fortell hva som skjer og at du kjenner det dunker hardt når du sover. Da får du akutt hjelp tro meg har vært bort i det.

Det som skjer da er at fastlegge din tar tester også sender dem resultatet inn til spesialistene op sjukehuset, etter en uke eller 2 blir du innkalt ril spesialistene og dem tar tester og gir deg mer beskjed om hva som er feil!

3 spørsmål jeg svarte på i dag.

Blogges seinere<3

Dagen er over.

Da var dagen over og nå er det hjem å sove!

I dag har vi vært ute og kjørt med en kompis at kjæresten min, også har vi vært på plassen! Der det står folk med biler. Det er et veldig fint møte sted!

Har egentlig ikke gjort så veldig mye mer enn det i dag!

Så får ikke skrevet noe mer spennende om hva vi har gjort i dag.

Men det er kos å bar stå og snakke å sitte i bilen og slappe av.

Trodde jeg aldri kom til å si det, men det er deilig.

Blogges i morra.

33. Fakta om meg

1. Jeg biter negler.

2. Jeg har det veldig opp og ned med meg selv.

3. Jeg liker meg bedre hos kjæresten min enn hjemme hos meg selv.

4. Jeg har blitt mobba i 21 år.

5. Er 22 år nå!

6. Jobber som barne og ungdoms arbeider!

7. Elsker å tegne!

8. Vil ha tatovering.

9. Er hunde elsker.

10. Liker ikke katter.

11. Har hatt veldig mange forskjellige hårfarger!

12. Er LSK SUPORTER.

13. Elsker å se på filmer.

14. Elsker å ta bilder.

15. Har ikke venner.

16. Har ikke så god kontakt med søsknene mine.

17. Elsker potetgull.

18. Elsker å lage mat.

19. Heier på Liverpool.

20. Sitter aleine hvis jeg ikke er hos typen.

21. Har ingen rundt meg.

22. Coca cola er favoritt drikka mi.

23. Sverige er de eneste stedet jeg egentlig kjøper godteri.

24. Jobber med bil lappen men det går treigt.

25. Jeg er egentlig en Volvo person! Å som jeg savner den gull farga gamle Volvo'en til pappa.

26. Jeg er et mat vrak.

27. Jeg har dårlig syn, men aldri gjort noe med den.

28. Elsker pynt.

29. Jeg snuser og røyker.

30. Jeg elsker å sitte på gulvet.

31. Jeg kan sove på gulvet.

32. Har ikke hatt ordentlig mensen på 6 mnd.

33. Har hjerte problemer.

Dagen i går

Hei hei alle sammen, dagen i går gikk egentlig bare i å kjøre bil så har ikke så mye å skrive om i går! Kommer mer interesangt innlegg etterpå.

Dømme en person!

Hva faen er det med folk og dømme en person.

Assa å si du ikke liker den personen når du ikke har snakka med personen eller ikke prøvd og bli kjent med den personen er helt feil!

At noen dømmer en person er bare slemt!

De kjenner ikke denne personen en gang og de bare sier denne personen liker vi ikke, uansett hva det er så bør du ikke si sånn selv om!

Hadde du prøvd og bli kjent med den personen først så er det en annen sak! Men nei! Det gjør dere ikke!

Er så jævla lei sånne personer at jeg spyr!

Har opplevd sånne personer oppigjennom mitt liv! Hele mitt liv! Å nå er jeg møkk lei!

Å at kjæresten til denne personen jeg snakker om nå som blir dømt hører mer på vennene sine enn henne, er bare latterlig!

Det han burde si til dem er at dere burde prøve å bli kjent med henne før dere sier sånt, da hører dere hennes side også og dere forstår henne! Men men!

Dømme noen er bare slemt og hvertfall når dem ikke har gjort en eneste innsatt på og bli kjent med henne!

De har vært rundt henne, men har dem satt seg av en samtale med henne eller vist noe interesse for og prøve og bli kjent med henne, NEI det har dem ikke!

Det er bare barnslig når noen skal dømme noe uten og faktisk prøve og bli kjent med henne!

Assa, går man fortsatt på barneskole, ungdomsskole eller???

Nei deg gjør vi ikke!

Trodde sånne 20-25-åring gammel personer hadde litt mer vett opp i hode! Men sånn er det!

Men sånn er det ikke!

Slutt og døm noen dere ikke har prøvd og bli kjent med, å hold deres tanker for dere selv, i stede for og si at jeg liker ikke den personen til kjæresten hennes før dere faktisk har prøvd å bli kjent med henne!

Baksnakking og drit!

Nå er jeg faen meg så lei, baksnakking og dritt og møkk at det er så nokk som det går Ann!

Ikke gå fra meg når dere snakker om meg, for jeg forstår det veldig godt at dere snakker om meg!

Ikke snakk dritt om meg for faen heller jeg er ikke dum i det hele tatt, hvis dere tror at jeg er dum så tar dere faen meg feil!

Hvis dere vil være så feige så vær det dere!

Forteller mer seinere.

Barn

Hei hei alle sammen, det er en drøm jeg håper kommer i oppfyllelse, jeg har drømt om å bli gravid og en mamma siden jeg var 15 år! Jeg elsker barn og jeg kan ikke noe for det!

Ser jeg en med barnevogn gå forbi meg så tenker jeg, det skulle ha vært meg! Skulle ønske jeg var den mammaen som gikk med barnevogn!

Jeg er så glad i barn og jeg er så barne klar!

Men det kommer Ann på kjæresten min å.

Når jeg tar det opp så blir kjæresten min i sjokk, vet ikke helt hvorfor men sånn er det! Kan ikke noe for at man har lyst på barn! Det er jo lov å si at man har lyst på barn!

Det er jo lov å si det? Er det ikke?

Det er et fritt land!

Jeg er en som ikke skjuler på det jeg har lyst til og det har gutten min fått se !

Jeg vil ha barn med kjæresten min, men om han vil ha det med meg er en annen sak!

Jeg er så klar for og bli mamma at det skremmer alle rundt meg.

Å bli mamma er min største drøm!

Man men vi får vel se

Den dagen jeg egentlig bare har lyst å ligge i senga!

Hei hei alle sammen, nå har jeg en dag der jeg egentlig bare har lyst til og ligge i senga i hele dag, se på fil med kjæresten min, kose meg med kjæresten min og at han skal vise hvor mye han elsker meg på alle mulige måter!

Er det bare jeg som har sånne dager? Eller er det flere som har sånne dager?

Uheldigvis så har vi masse planer i dag som gjør at vi ikke kan gjøre dette!

Det går på humøret mitt for det er ikke veldig vanskelig og skjønne når en jente er frustrert og bare vil ligge i senga med kjæresten din! Hahahaaa!

Når jeg vil ligge i senga hele dagen men kjæresten min osv, så har vi faen meg planer!

Det er så faen meg irriterende!

Jaja. Sånn er det! Men men jeg overlever jeg! Hahahahaaa!

Porno

Jeg vet at det er mange gutter som liker dette? Å jeg vet det er mange jenter som er usikre på dette. At jenter er usikre på dette er ikke pga at dem ikke liker dette, men det er rett og slett fordi at dem ikke vet om gutten demmes fantaserer om dem eller en annen jente!

Det verste for jenter er å sitte å tenke hva tenker han på nå? Hvem tenker han på? Hvem er det han fantaserer om?

For alt vi vet så kan du ligge og gjøre det mens du sitter og tenker på eksen din. Mens du fantaserer om hun!

Sånn tenker mesteparten av jenter! Det er oss!

At dere spør hva problemet er osv! Det burde dere vite!

Vi jenter mener dere burde vite det, vi skal faen meg ikke trenge å si dette til dere!

Men så er jo dere bare gutter så det sier seg jo litt!

Hore?

Jaja, jeg er tydelig vis en hore!

Hvorfor, fordi jeg jeg ser ut sånn som jeg ser ut? Fordi at jeg har gutter rundt meg? Assa hallo, fordi hvordan jeg kler meg selv med klær?

Det blir bare for dumt!

Hore er en som selger seg selv. Jeg er ikke en sånn jente.

Jeg har en vanlig jobb, har en kjæreste som jeg elsker, å jeg er den jenta som er trofast.

Jeg er også en veldig usikker på kroppen min, å vil helt hjemme kroppen min for folk!

Du som kaller meg hore! Du vet veldig godt at av oss to så er det faktisk du som er en hore!!! Ikke jeg!!

Tror du skal tenke på hva du sier og kaller folk. Å heller se på deg selv!