Kø!

Jaja. Da står man i kø da! Drit. Men sånn er det.

Å jeg spyr. Kø er noe drit. Fint at jeg har mobil jeg kan ta bilder med. Så går tiden litt fortere! Hehehehe.

Halden

Hei hei fininger i dag har jeg vært på jobb, og nå er jeg på vei en tur til Halden med gutten min.

Det som er som er så ekkelt er at jeg ikke er så veldig komfortabel med og være i Halden lenger pga noen som snakker dritt om meg.

Men livet må vel gå videre. Dem skal ikke få lov til og knekke meg. Selv om dem på en måte har klart Det. Uheldig vis. Jeg elsker Halden som en by. Men noen personer det. Å de har jeg bare lyst til å k**** men gjør jeg det. Nei.

Jeg vet at jeg og typen min kommer til og være lenge selv om de prøver og ødelegge for oss.

Men vi blogges seinere.

Love you all <3

Middags besøk!

Hei hei alle sammen. Var jeg og kjæresten og passa buster. Så da ble det til at vi var her til middag også.

Mamma lager alltid så god middag. Det er kylling, pasta og salat. Men nam nam! Jeg i huset er det alltid sunn og god middag.

Blogges seinere <3

En byrde for noen andre.

Hei hei alle sammen, det er så vanskelig å snakke om følelser syns jeg. Men assa. Det er så mye jeg kunne tenkt meg og snakket om. Jeg har jo egentlig aldri snakket om min tid som mobbe offer eller noe, har aldri snakket om tiden da jeg var så utrolig deprimert. Det er mange som vil jeg skal snakke om det, men det er det at jeg vil ikke være en byrde for noen.

Alltid har jeg tenkt på andre før meg. Jeg har satt alle foran meg. Har ikke tatt tid til meg i det hele tatt. Det er meg. Livet mitt har vært sånn siden jeg var liten. Satt alt annet foran meg. Livet er helt annerledes.

Jeg har mange rundt meg som spør meg hvorfor åpner du deg ikke. Jo jeg åpner meg ikke for jeg vil ikke være en byrde for noen.

Jeg setter meg heller med aleine med en kaffe eller en kakao og tenker å gråter litt aleine. Enn å la noen få meg som en byrde på seg.

Ja det er kanskje trist. Men ikke så trist, for man skal jo egentlig ikke være en byrde for andre. Men jeg vet jo det er folk rundt meg som skulle ønske jeg ikke tenkte sånn.

Men jeg er sånn og skulle ønske dem skjønte det. Dette er meg og mine tanker.

Mitt fri sted for tanker osv er min søte små barn der jeg jobber og min kjæreste. Det er der jeg klarer og legge vekk tanker og følelser osv. Så sånn er det.

Men nå må jeg på jobb. Blogges seinere<3 love you all <3

Depresjon

Det starta for en del år siden, da hele kroppen min sa at jeg ikke orket mer. Den bare stoppa. Jeg hadde ikke lyst mer. Alt var bare borte. Livet var ødelagt. Jeg ville bare bort, jeg ville ikke være her mer. Jeg ville bare bort.

Det gjør fortsatt vondt når jeg snakker om det
. For det er en tid jeg ikke bobil huske. Jeg var veldig nede. Jeg var satt og ville bort. Jeg klarte ikke og tenke, og gjorde veldig mye som man ikke burde gjøre. Jeg prøvde og ta mitt eget liv, jeg begynte og skade meg selv osv. Det er ikke noe man liker og snakke om. Men på en annen side. Så er det en som leser min blogg som spurte om noen råd. Så derfor så snakker jeg om det.

Det som skjedde meg med var at jeg var nesten sånn at jeg måtte bli lagt inn. Hadde jeg ikke hatt noen som fikk meg til og se lyset i livet igjen så vet jeg ikke hva som hadde skjedd med meg.
Å det er litt skummelt og tenke på.

Livet mitt er bra. Men det er ikke helt bra ennå. Har fortsatt tanker jeg kjemper mot. Men det hjelper at jeg har folk rundt meg som vil hjelpe meg og som vil mitt beste.

Mine tips er:

1. Snakk med noen.

2. Innrøm at du trenger hjelp.

3. Ta i mot all hjelp du kan få.

4. Lev livet ditt og hold deg opptatt sånn at du ikke får tanker om og skade deg selv osv.

5. Prøv uten medisin, det sier jeg fordi at du kan bli avhengig. Jeg var borti det. Jeg ble drit avhengig. Så hold deg unna medisin så lenge du klarer.

6. Ha noen du kan ringe når du bli så nede at du vil skade deg selv eller ta livet ditt.
(telefon til 113 kan være nødvendig hvis du ikke har noen du kan ringe)

7.hold deg positiv hele tiden. Tenk på det positive, uansett hvor vanskelig det er.

Blogges seinere. Kommer et lenger innlegg snart.

Blogges<3

5 Spørsmål og svar

1. Hvordan går der med deg?
Jo takk for at du spørr men det går helt fint med meg. Jeg har det strålende akkurat nå.

2. Du snakka om at du ville flytte, kommet noe lengere der?
Jeg sitter fortsatt og tenker på det. Driver og ser på leiligheter men fokuserer på fast jobb først.

3. Hvordan klarer du og kombinere blogg og jobb?
Jo det kan være vanskelig i tider, for jeg får ikke blogget så mye som jeg egentlig ikke Vil. Så på en måte så føler jeg at jeg svikter leserne mine litt. Men på den andre siden så koser jeg meg og jeg gjør så godt jeg kan.

4. Har du noen tips til hvordan man kan starte blogg?
Det kommer et blogginnlegg snart om det. Men ført og fremst. Vær deg selv. Kom med innlegg når du kan. Ta deg tid til bloggen. Les kommentarene. Du har kanskje ikke tid til og svare alle. Men da er det fint og skrive et innlegg der du forklarer at du skulle ønske du kunne svare Alle, men du har desverre ikke tid. Leserne dine kommer til og skjønne det. La deg en e-mail. Leserne dine kan kontakte deg på. Vær innom bloggen din vær dag for og sjekke om du har fått spørsmål eller mail. Å planlegg dine
innlegg. Svar leserne dine på spørsmåls når du leser kommentarene eller ta det på et innlegg.
Video blogg kan også være litt interessert også kan det være litt av brekke fra og skrive. Det kan også være spennende for leserne dine for da ser dem deg på en helt annen måte!

5. Likte ditt innlegg om mensen, kan du lage et lignende innlegg depresjon. Vet du har vært det. For leste den bloggen du hadde før? Noen tips om og komme over det? Trenger hjelp vet ikke hvordan jeg skal komme ut av det?
Ja det kan jeg. Jobber faktisk med det. Der kommer også litt av min historie så bare vent, lover at den kommer snart.

I dag

Hei søtinger. I dag har jeg bare slappet av. Nå skal jeg snart på jobb. Å venter egentlig på det. Men men.

Då det blir rolig på bloggen til kl 16.00 tror jeg. Hvis jeg ikke legger ut noe i pausa mi.

Dette blir en fin fin dag. Får møte de fine fine barna igjen.. hehehehe. Det er alltid koselig.

Hva skal dere i dag da. Håper dere får en fin fin da. Kom bare innom for og vise at jeg ikke har glemt der og bloggen.

Vi blogges seinere<3

Kos dere masse. Så kommer jeg med er nytt innlegg i løpet av dagen<3

Kommentarer

Hei hei alle fininger. Jeg vet at det er veldig mange som gir meg fine kommentarer osv, men jeg tenker desverre ikke og svare på alle. Uansett hvor mye jeg vil. Fordi at jeg er på jobb, trening, venner, typen og familien. Jeg vet. Men dette er en viktig del av hverdagen.

Jeg tenkte jeg snart skulle ha spørsmåls runde på bloggen. Jeg er veldig der. Skal jeg ha det på video eller ikke. Skriv hva dere syns i kommentarfeltet. Så dukker spørsmålsrunden opp etter hvert.

Mensen smerter

Hei alle fininger, her kommer mine tips mor mensen smerter.

1. For det første. Skjenner du din fine fine mage som sier at nå får du mensen + mensen smerter, så er det alltid lurt og ha bil eller OB alltid in veska de. Ja det i veska de uansett om du har det eller ikke for du vet aldri når du får mensen.

2. Ikke la humøret ditt gå ut over noen. Ja det er er veldig vanskelig. Det vet jeg selv. Jeg er til og med en av de jentene som lar det gå ut over kjærestene våre. Ja gutter, det er ikke meningen. Men det er lettere og la det gå ut over dere. Beklageligvis.

3. Unn dere noe godt. Jeg pleier og unne meg sjokolade på denne tiden. Man får alltid sukker kikk her og jeg mener at det er lov og unne seg noe godt på denne tiden.

4. Er smertene så ille. Så tar du deg en Ibux og en parasitt fordi at det hjelper litt. Det hjelper ikke mye men det hjelper litt. Bedre å få litt smerter vekk enn å ha mye smerter.

5. Ha alltid med deg skifte tøy. Sånn at hvis du har blødd igjennom, så kan du gå og skifte. I steden for å gå rundt med blod på buksa.

Hva jenter ikke liker at gutter gjør.

Raper: unnskyld meg assa men det er ikke noe fint i det hele tatt. Det er bare usmakelig, men det er ennå mer usmakelig når man ikke sier unnskyld etter det.

Promper: assa vi jenter kan også gjøre dette. Men ikke sitt ved mat bordet for eksempel og promp. Det er bare et fulstendig NEI!

Snakker om eksene sine: tror dere at vi jenter blir trygge når dere snakker om eksene deres hele tiden , eks er en eks for en grunn. Hvorfor snakker dere om dem hele tiden? Vil dere åt vi skal bli usikre?? Syns dere det er gøy og gjøre oss usikre når dere snakker om eksene deres?

Mobil telefonen deres: assa når dere sitter på tlf hele tiden, i steden for og sitte her med oss. Det er greit innimellom men ikke alltid.

Gutter som ser på andre jenter når dem har kjæreste: dette sier jo egentlig alt. Men det er bare et NEI. Det er ikke greit i det hele tatt. Ikke se på andre jenter når du har kjæreste. NEI NEI og NEI er det og si om dette.

Gutter som ikke tar vare på helsa si: er det mulig. Helsa er det viktigste. Det burde gutter også begynne og tenke på.

Gutter som syns det er viktigere med bilen sin en jenta dems: sånn seriøst, dette er bare et NEI. Bilen skal ikke være 1. Pri. Det er det kjæresten som skal være. Her trenger jeg ikke og si noe annet men. Det er bare et NEI.

Her var noen punkter som jenter ikke liker at gutter gjør. Dette er jo så klart mine meninger og det står jeg ved.

Nå blogges vi seinere<3

Skremmer kjæresten min

Hei hei alle sammen, nå har jeg sittet og sett på kamp men det er så morsomt det som skjedde i kampen.

For jeg skremte kjæresten min. Det er så morsomt for jeg trodde jeg aldri kom til og skremme noen når jeg så på LSK kamp! Men det har jeg da gjort!

At jeg blir engasjert og ivrig! Kan jeg ikke noe for!

Jeg heier på LSK og jeg har alltid blitt så engasjert at jeg selv om jeg ikke er på kamp så skriker jeg når dem får mål og når de gjør feil. Jeg skriker og banner når motstanderen til LSK får mål. Det er meg.

Men men jaja da klarer jeg det jeg ikke trodde jeg kom til og klare..

Hahaha!! Det er så morsomt. Kan ikke noe for det.. Det er spennende kamp.. jippi. Haha. Når Stabæk ble en mindre på banen ble det enda morsommere.  Sorry kjæresten min for at jeg kanskje gjorde deg litt dævhørt, heheeee.

Elsker deg.

Blogges senere søtiser<3

Lillestrøm - Stabæk

Da var det klart for kamp her hjemme!

Se på LSK og Stabæk! Heia LSK. Nå må jo vinne Lillestrøm, vis hva dere er gode for. Det er vinn eller ryk ut! Å vi skal ikke ryke. Stabæk er et fille lag. Disse må vi jo klare og vinne over!

Blogges mer etter kamp.

Pannekaker

Slik gjør du det:

5 dl. hvetemel 3 ss. sukker 4 ts. bakepulver 1/2 ts. salt 5,5 dl. vann 3 ss. soyaolje

Bland det tørre først også blandet du i vann etter på! Så steker du dem!

Blogges seinere<3

En slapp dag

Hei hei alle sammen,
Nå sitter jeg bare i stua til mamma og pappa og ser på TV!

Jeg og kjæresten min skal passe på buster i dag til i morra fordi at mamma og pappa skal i 50 års dag!

Så deg blir en slapp dag i dag!

Nå ligger jeg bare og ser på Real Housewives!

Men vi blogges seinere!

Storytime!

Hei hei alle sammen, nå skal jeg skrive en liten storytime!
Dette er fra da jeg bodde hjemme!

Jeg bodde med mamma og pappa.

Alt gikk helt fint, vi koste oss masse. Spiste taco, drakk bruk og så på TV. Men dette er ikke hele sannheten! For jeg og pappa har ikke hatt et veldig lett forhold! Opp igjennom mitt liv. Å det ble det ikke noe bedra av den dagen her heller. Jeg var 16 år og hadde vært på senteret og kjøpt meg en mobil som jeg hadde kjøpt for min egen PENGER! Jeg kom hjem og vi koste oss! Helt til min tlf ringte og jeg tokk den opp!

Pappa ble rasene når han så den, å spurte med sur stemme mens jeg satt i tlf " hvorfor har du kjøpt deg en ny tlf" å jeg så " fordi jeg ville, mine penger ikke dine" også løp jeg opp på rommet og låste meg inne!

Det han var redd for var om jeg hadde brukt opp alle pengene mine på en mobil. Men det han ikke viste var at jeg betalte ikke noe i butikken jeg hadde det på nedbetaling gjennom 24 mnd og det jeg skulle betale hver mnd var 299. Hehe.

Mamma kom opp og snakket med meg og jeg fortalte alt og viste henne kvitteringen. Så gikk henne ned og snakka med pappa og viste han det. Han var ikke rolig men han var overbevist og glad for at jeg hadde ordna det sånn!

Etter hver så ros han seg ned selv og så kom han og snakka med meg selv. Han ville ikke gå opp og snakke med meg før han hadde roet seg ned og jeg hadde roet meg ned. Den ser jeg. Å det forsto jeg da å.

Det som var/er litt morsomt med hele denne episoden, var at fra og med de  dagen så begynte han og betale min tlf igjen. For vi hadde avtale om at når jeg begynte og tene penger så skulle jeg betalte regningen. Men etter den dagen så begynte han og betale den igjen!

Det var veldig deilig.

Så egentlig så ble alt positivt! Men men

Irriterende,

Hehe, nå skal jeg snakke om noe irriterende nettopp det med at når man spør noen om noe også får du ikke svar!

Hva da en lissom, er det ikke viktig og svare den som spørr dere om noe!

Blir så irritert når jeg spør en om noe, å den personen ikke svarer!

Hva faen! Nei det er sikkert ikke noe særlig viktig og svare meg på spørsmåls jeg stiller? Eller, vet ikke jeg! For får jo ingen svar!!

Er det seriøst viktigere og gjøre andre ting assa enn og svare den du sitter i samme rom med, den du er med?

Det er fullstendig frekt, sorry to say men det er det!

Eller er dere helt Koko? Er dere ikke enig? Eller hva sier dere! Jeg mener i hvertfall at dette er helt Koko!

Man svarer uansett om man er trøtt, sliten, sitter og blar på tlf osv! Det gjør man assa! Det er helt vanlig folkeskikk.

Therese Johaug

Her om dagen kom det ut at Therese fikk en straff på 18 mnd! Det er litt trist pga at det var mange som håpte hun kunne komme tilbake i vinter og til OL.

Men sånn ble det ikke! De trodde ikke på forklaringen til Johaug og dem stilte spørsmål om hvorfor hun ikke sjekka på pakka om det var noen stoff i kremen som henne ikke kunne bruke!
Derfor skjønner jeg at det er et spørsmålstegn bak det! Men jeg skjønner ikke hvorfor trenerne osv går ut hver eneste gang og sier at man skal stole på legene sine 100%. For det gjorde jo Johaug! Men den smellen fikk jo hun uansett.

Hun fikk 18 mnd og hun har ventet i 1 år! Hva skjer med systemet til norsk ski forbund???? Er det riktig av dem og gjøre det? Det kan vi stille hverandre!

Hun forklarte hele situasjonen og hun hadde ingen planer om og jukse. Så da skjønner jeg ikke hvorfor hun fikk så sterk straff!

12 mnd hadde holdt!

Therese er sterk og hun sier at henne skal komme tilbake. Men hvor mye skal man egentlig takle?? Man er jo bare et menneske så man takler bare bittelitt, man takler ikke mye! Har dem glemt at hun er et menneske? Dere pinte henne i 1 år og nå skal dere pine henne i 18 mnd til?, dette er jobben hennes!

Tenk hvis dere hadde vært i hennes situasjon?? Ville ikke dere ha stolt 100% på legen deres som henne??

Det hadde jeg i hvertfall.

Assa se på leppa hennes, dere hadde vært desperate dere også hvis dere hadde det. Assa jeg mener, vær mennesker, ikke behandl folk som dyr!

Therese har fått nokk nå! Hun stolte på legen hennes, legen gjorde feil og det har han innrømt pluss at han har trøkket seg! Så hvorfor lage mer styr ut av det???

Jeg skjønner at advokaten til Johaug vurderer og anke saken! Men vil han utsette Therese for mer, vil risikere at henne får mer straff.

Det tror jeg ikke!

Blogges mer senere<3

Spørsmål og svar

1. Hvor lenge sover du og kjæresten din?
Jeg våkner tidlig og han våkner seint! Med mindre jeg vekker han!

2. Hva slags sko bruker du og kjæresten din?
skatesko og det er DC

3. Hvor mange år er han og h ør mange år er du?
Jeg er 22 år og han er 23 år!

4. Ligger du på høyre siden og han på venstre siden eller omvendt?
Han ligger på høyre og jeg på venstre!

5. Hvor ofte er dere ute?
Ikke ofte nokk!

6. Har dere kranglet eller diskutert?
Ja vi har diskutert, det er bare sundt og ikke være enig om alt i et forhold! Tenk hvor kjedelig det er hvis dere var enige om alt!

5 ting dere ikke viste om meg!

Lukten av bensin: er ikke noe for meg, jeg er ikke en som liker den i det hele tatt! Jeg kan godt fylle på bensin, men jeg tenker med en gang '' kan jeg gå og brekke meg et sted ''

Oppmerksom jeg får av kjæresten min er det beste jeg vet: dette et ikke tull! Elsker når han sier noe fint til meg, koser meg eller legger merke til nye ting ved meg!

Halse  min har alltid vært et problem: halsen min har alltid vært et problem, nettopp fordi at spiserøret mitt er for lite og trangere enn det den skal! Så kan ikke ta for store biter
Nettopp fordi da kan jeg bli kvelt, jeg tuller ikke. Å legene tør ikke og operere det. Å det gjør dem ikke nå når jeg er 22 år en gang!

Hjertet mitt er en tikkende bombe:
Legene mine kaller hjertet mitt tikkende bombe! Det er ikke tull! For det går opp og ned! Det som er rart er at de vurderer og opperere meg hele tiden men det skje aldri!!

Dritt glemsk: dette kan vel kjæresten min skrive under på! Jeg glemmer ting helle tiden! Uansett hvor jeg går så glemmer jeg nøklene mine eller lommeboken min! Det er standar! Eller så er det noe annet! Det er irriterende for dem andre men jeg kan ikke noe for det! For jeg er bare sånn! Det er meg!

Lev med det!

Spørsmål

1. Trener du så mye som du gjorde?
Nei det gjør jeg ikke, å jeg skammer meg over det!

2. Hvordan kom du deg ut at et voldlig forhold?
Jeg tokk kontakt med politiet og fikk hjelp av dem! I steden for og dra inn noen venner eller noen i familien Min!

3. Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?
5 mnd og 13 dager.

4. Kan du og kjæresten din lage videoblogg?
Vi får se! Kanskje jeg får han med på videoblogg med spørsmål! Dere får bare vente og se!

5. Åssen hårgele bruker kjæresten din?
Han bruker ikke gele, han bruker voks. Men den han bruker er Define Men (moulding clay)

6. Fikser typen din bryne sine?
Nei det gjør han ikke!

7. Hvordan syns typen din det er og ha en kjæreste som blogger?
Han har ikke klaga på noe men det hender han spør om noe er hinta til han av en eller annen grunn!

8. Er kjæresten din flink til og lage mat?
Jeg vet ikke, for det er jeg som lager maten her i huset!

9. Hvordan møtte dere hverandre?
Jeg og han møttes på en nett side for mange mange år siden! Vi drev på litt av og på! Helt til han fant ut at han skulle velge en annen oven for meg for 3- 4 år siden.
Vi begynte og snakke sammen igjen når jeg skrev til han i januar! Etter det gikk det ganske fort også ble vi sammen
12.03.2017.

10. Åssen parfyme bruker kjæresten din?
Han bruker Bossa Vova

Men nå blogges vi senere. Love you all pippz <3

Slitene

I går, så var jeg på jobb til 15.30 også var det hjem og slappe av! Jeg orka ikke og blogge så mye men jeg har ikke glemt bloggen! I går lå jeg og slappet av med kjæresten min og bare koste meg etter jobb!

Spiste god mat å bare satt og sjekka Facebook, Instagram osv!

Håper dere har kost dere masse<3

Blogges<3

Love you <3

Når man sitter i en bil med en som må kjører for fort!

Hei hei alle sammen, nå skal jeg snakke med dere om noe jeg syns jeg så jævlig!

Å det er nettopp det og sitte på med noen som kjører bil, men de kjører for langt over fartsgrensen etter din smak!

Da blir man litt sånn! Hva skal man si?

Man blir da stiv i ansiktet, som dette! Å tenker hva skal man si for at dem kan senke farta!

Man kan si at man er liv redd, Dordi at man har vært i for mange bil ulykker!

Men kommer dem Til og høre???

Det er ikke sikkert!

For dem liker jo fart!! Så hva gjør du da?? Det er et godt spørsmål!

Hva gjør man da! Man skal hvertfall ikke stoppe og si i fra! Man kan si, hvis du vil ha med meg i bilen så kjører du rolig! Det kan man si! Den har jeg brukt mye!

Har dere noe tips om hva man kan si for at dem skal kjøre rolig!

Jeg vet med meg selv at jeg blir livredd når noe  kjører over fartsgrensa! Så er det noen som har noe tips! Skriv i kommentarfeltet! Svarer på spørsmål i morra<3

Blogges<3

Usensurert.

Hei hei alle sammen, nå skal jeg fortelle dere noe og det er at jeg begynner og tenke på og skrive en bok om mitt liv fra jeg var liten til nå. Det kommer jo til og handle om mobbing, selvskadings tanker og selvmords tanker. Det er 3 temaer jeg har sterke meninger om og som jeg engasjerer meg i pga at jeg har opplevd det i 20 år.

Jeg har ikke tenkt meg noe spess bortsett fra at det kan hjelpe Til med og fremme de temaene hær og kanskje hjelpe noen. Jeg har tenkt denne tanken lenge men, har vært veldig frem og tilbake. Men nå har jeg bestemt meg og jeg kommer til og jobbe med den frem over! Dette er en drøm jeg har hatt lenge som jeg håper jeg klarer! Skal selvsagt holde dere oppdatert på hvordan det går, hvor langt jeg har kommet osv. Dette er noe jeg kommer til og fokusere på frem over!

Jeg har alltid hatt folk som sier til meg at du kommer ikke Til og klare dine drømmer eller deg i livet! Å det er ikke noe gøy og høre i det hele tatt! Nå skal jeg vise dem at dem tar feil. Jeg skal vise dem at jeg kan bli noe. Jeg er ikke redd for og skrive om meg og hvordan jeg hadde det!

Er du en av dem som sa til meg at jeg ikke klarer meg eller at jeg ikke kommer til og klare drømmene mine så skal jeg vise dere! Dere skal få se hvor feil dere tokk av meg bare fordi jeg har dysleksi osv eller bare fordi jeg har lettpsykisk utviklingshemmede diagnosen! Så tar dere så feil av meg.

At dere lærere, mammaer og pappaer + PPT som ikke hjalp meg, dere sa at jeg bare var et sånn problem barn og en ubrukelig jente! FAEN TA DERE! Gjett om jeg kommer til og nevne dere i min bok, uten navn så klart men dere kommer til og skjønne at det er nettopp dere jeg snakker om hvis dere leser den boka! Å mobberne mine blir til og med nevnt, uten navn men gjett om! Dere vet ikke hva dere har gjort og hvor mye dere har skada meg psykisk og fysisk!

Kommer nærmere på boka! Men nå har jeg bestemt meg!

Oppdaterer dere snart.

Love you all<3

Blogges<3

Sex!

Hei hei alle sammen, nå skal jeg snakke med dere om noe!

Det er at hva er det med gutter og si at nå kan vi ha sex frie dager! Dette er jo en ting jenter ikke vil høre! Fordi at sex er en del av kosen!

Da får man en av tingene de viktigste kosen! Sorry gutten min det er fakta! Sex'en er kanskje ikke viktig for dere men den er viktig for jenter! Ikke nokk med kose, men da skjenner jentene deres deilige kropp og i tillegg til det viser dere henne at dere elsker henne, men på en annen måte en når dere ser på fil med henne, eller går på kino eller kjøper roser til henne!

Sex er faktisk viktig for jenter noe noen kjærester noen gang ikke skjønner og det er trist for jenter vil jo at dere gutter skal skjønne det istedenfor at vi må fortelle dere det!

I går!

Så overrasket vi pappa med og invitere venner og familie til 50 års dagen hans! Han har bursdag da så det var ingen nåde med og ikke feire han! Her er noen bilder!

Han ville ikke bli tatt bilde av! Så har ikke bilder av han, men men sånn er det!

Istedenfor og kjøpe gave til han så lagde jeg gave! Elsker jo og tegne så da ble det en teg fra med til pappa!

Er så glad for at han likte den og for at han syns at det var den beste favnen han fikk + at vi fikk tak i hans beste venner<3

Blogges mer etterpå!

Nå blir det en liten Halden tur på meg og typen! Blogges folkens<3

Ikke Stirr

Er det mulig, at man er syk og må ta en del blod prøver osv er ikke noe man kan noe for!

Så er det ikke noe gøy at man blir stirra ned på jobb eller av dem som skal sjekke meg!

Ja jeg kommer på jobb, ja det syns at jeg er syk og at jeg har tatt blod prøve! Da er det frekt og stirre!

Jeg skjønner ikke at alle skal stirre! Tror du at det er så greit og stille, det er uhøflig å stirre!

At man blir så uhøflige!!!!

Jeg klarer meg fint! Jeg klarer det jeg klarte før! Bare at jeg er dårligere! Så sånn er det!

Stirrer dere mer så sier jeg i fra for dette er uhøflig!

Dagen i dag

Dagen i dag var det og sitte å høre på noen snakke om problem barn! Som lærere kaller de barna som ikke klarer og være tilstede på skolen!

Jeg vet ikke hvorfor, men her knakk jeg sammen og brøt i tårer, fordi jeg var en av de barna som ble dømt og satt i en bås av lærere!

Jeg vet hvordan det er! Jeg skal snakke litt mer om å bli satt i en bås seinere!

Så har jeg farga håret mitt!

Det er på tide og komme tilbake til meg selv igjen!

Så har jeg vært og kassa på buster i dag! Hihi, han er så søt!

Å nå venter jeg på at verdens beste kjæreste skal komme tilbake til meg i kveld!

Jippi gleder mer!

Halden

Når man egentlig skulle være i Oslo, men endte opp i Halden istedenfor! Jaja, sånn er det! Det var jo ikke akkurat planlagt! Men men! Sånn er det!

Så ja, vi endte opp i Halden istedenfor og være i Oslo. Så den var den dagen her det gikk i! Blogges mer seinere!

Er det mulig

Hei hei alle sammen, i dag skal jeg ta opp noe som jeg syns er frekt og det er!

Når man sitter og skal spise med noen venner hvor man snakker om og koser seg! Så tar dem opp telefonen for og se på den! Er det mulig!

Jeg kunne også fint ha tatt bilder! Eller sett på Facebook, men gjør jeg det? NEI!

Det er greit hvis man skal svare på en melding kjapt eller hvis man sier at man venter på en viktig telefon! så er det ikke frekt!

Det verste jeg vet er folk som sitter på tlf hele tiden! Omg! Det er faen meg så irriterende!

Spørsmåls runde!

Har du og kjæresten din tenkt å flytte sammen?

Ja det har vi!

Hvor mye tjener du?

Alle lurer på dette og jeg vil ikke snakke om det! Det er privat i mitt syn!

Hvor vil du rise neste tur Til utlandet?

Jeg vil reise til Spania med kjæresten min!

Hvor offte handler du klær og sko?

Ikke så offte som mange tror!

Kan du lage trenings video?

Jeg vurderer det, men dere får vente og se!

Sminker du deg offte?

Nei jeg sminker meg ikke offte i det hele tatt!

Hvordan klarer du deg med og ikke bry deg om av andre syns?

Jeg er ikke så flink som dere tror! Jeg bryr meg veldig mye! Men jeg viser det ikke så mye her på bloggen!

Verdens beste kjæreste!

hei hei alle sammen, etter veldig mange spørsmål om jeg og kjæresten min fortsatt er sammen pga alle de blogginnleggene om at hans venner legger ut rykter og drit om meg. Så er svaret ja, vi er fortsatt sammen. Han er mitt hjertet og ingen skal få lov til og ødelegge mellom meg å han. 

Kunne ikke hatte en bedre kjæreste<3 

<3 Elsker deg gutten min <3 

5 ting jeg ikke liker.

1. Bier, humler og veps: når disse dyrene er i nærheten av meg så skriker jeg, Det er noe jeg har hatt forbi med lenge, jeg kan ikke noe for det. Folk sier dem er ikke farlige. Men da kommer jeg bare med, tenk vis dem stikker deg. DET gjør så VONDT, Det svir og jeg hater det. Ikke le. Det er en forbi og det har jeg alltid hatt og det kommer jeg alltid til og ha uansett hva. Kan ikke noe for det. sånn har det blitt og det er meg. 

 

2. Når noen sier åssen jeg skal gå: Assa, faen heller. Når noen forteller meg hva jeg skal ha på meg av klær da klikker det for meg, jeg tenker inni meg at den personen kan dra et vist sted. Jeg sier det ikke, men jeg tenker det. La folk gå i det dem vil ha på seg uansett hva dem har på seg. Du skal like den personen for hvem henne/han er, ikke for åssen klær dem har. 

3. Gutter som ser på andre jenter når dem har kjæreste: Assa ja greit, dere gutter der ute som gjør dette. Det er en vane for dere, jeg skjønner det. Men tenker dere på kjæresten deres? Tenker dere på hvordan hun føler seg? Eller hva henne begynner og tenke? Er det så vanskelig for dere og sette dere inn i hvordan vi har det? 

4. Filmer med blod i seg før jeg skal legge meg: Assa dette er helt jævlig for meg, Jeg får mareritt og alt. Det er bare et stort NEI når jeg skal legge meg. Det bare går ikke. 

5: Folk som ikke svarer når man ringer, sender melding eller Snapp: Assa dette er helt jævlig, jeg ser når du åpner en snapp, jeg vet du har sett jeg har sendt deg melding, jeg vet du har sett jeg har ringt. Da kan du svare. hvis du er opptatt så skriver du det eller tar den telefonen og sier at du er opptatt jeg ringer deg etter på, er det så vanskelig? herregud assa. 

 

blogges <3 

08.08.2017

Hei hei elsklinger, I dag gjør jeg ikke så veldig mye, Annet en at jeg har vært på jobb og nå lager jeg middag til min kjære og meg. 
Jeg har ikke blogget så mye i dag men sånn er det. I dag har det bare vært tull egentlig. så vet ikke helt hva jeg skal si, det kommer ut et innlegg om trening litt etter hvert, så følg med! 

 

Men jeg har tatt noen bilder:

Sophie Elise

https://m.youtube.com/watch?v=s_nufSwU-T8

Gå inn på denne linken. Det er en bra video og sang! At det skal komme så mye faen skap pga en video er helt jævlig. Det kan jeg ikke skjønne.

Hva tenker folk med. Jeg kjenner ikke Sophie men jeg vet at ingen menneske skal kunne takle så mye hat, jeg er så glad en har vett opp i hode og tar denne kampen. Disse hat kommentarene er så drøye og er helt for skrudde. Er det virkelig sånn verden vi vil leve i med rasisme virker sånn. Sophie er en av verdens beste bloggere og hun har jobbet hardt for det. Har lest bloggen hennes siden henne begynte og blogge.

Disse hat kommentarene er ikke noe hun eller noen fortjener i det hele tatt. Elsker denne sangen og jeg elsker bloggen hennes.

Nå trenger henne støtte og det får henne fra meg i hvertfall. At henne bruker en mørk mann i videoen skal ikke ha noe med saken og gjøre. Ja Åså om henne viser litt nakenhet osv. Hva faen er det folk tenker med.

Jeg blir lei meg når jeg leser kommentarene for jeg trodde vi var et bedre samfunn en dette. Ingen skal føle seg utrygge osv. Er det ingen i denne hverden som har vett oppe i hode sitt? Eller?

Jeg blir så frustrert for rasisme er ikke greit i det hele tatt. Noen burde bare få noe banka inn i hode sitt!

Gå inn og les Sophie sin blogg: den beste bloggen ever etter min mening!

http://m.sophieelise.blogg.no/

Knekke meg

Hei hei alle sammen, når dette innlegget kommer ut så har jeg jobber og lest igjennom dette 4 ganger.

Jeg har ikke en noen veldige bra fortiden! Jeg har egentlig det veldig dritt. Jeg vet ikke helt hvanjeg skal si om det annet enn at jeg har det veldig tøft for tiden, jeg har vondt i hjertet mitt pga hjerte problemene mine, sykt vondt i magen, vennene til kjæresten min som jeg egentlig bare har lyst og be om og dra et vist sted. Alt går bare ned i dass!

Nå er det en veldig dårlig periode på meg og det merker alle som er rundt meg. Jeg føler at alt går i mot meg og at jeg ikke er så mye hvert.

Hvorfor må alle bryte meg ned, jeg skjenner at klumpen i magen og halsen blir større, angsten kommer snikende fem og jeg har bare lyst og legge meg ned og grine, det er som om jeg er en person som man kan kaste frem og tilbake og beyte helt ned. Er det virkelig sån personer tenker at jeg er, er det virkelig sån personer tenker at jeg er hvert?

Alt surrer og når skjenner jeg at jeg kan fort begynne og se svart og hvitt!

Tenker i det hele tatt folk på at jeg er en person med følelser? Nei det gjør dem ikke! Det ser ut som de personene jeg snakker om tenker at jeg ikke er hvert noe og at jeg er bare en person som kan knekkes!

Den eneste som gjør at jeg holder meg på rett kjør nå er kjæresten min, han er min styrke nå dessverre og si det.

Men det er jo folk som vil ødelegge der så vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller si!

Men for meg så er det ingen som skal klare det men skjenner at jeg knekker snart og da vet jeg ikke hva som skjer. Glad jeg har en styrke og det er kjæresten min.

Blogges seinere!

Se hvitt og svart!

Jeg har alderi vært syk, jeg har alderi hatt det vondt? Det er noe jeg hører folk sier til meg veldig offte. Men det som er er at de vet det ikke.

Jeg har vært syk, veldig syk, selv om folk ikke tror det. Så er depresjon og angst en sykdom. Jeg har vært så syk av depresjon at jeg har lugget hjemme og ikke ville ut, jeg har ikke ville spise, ikke ville drikke og ikke har hatt lyst til og møte folk rett og slett.

Jeg har blitt peppra med medisiner siden jeg var liten. Å det er ikke akkurat fordi jeg ikke har vært syk, men fordi jeg har vært syk.

Alle tankene om at jeg vil ta mitt eget liv. Har hatt tanker om selvskading. Det er ikke naturlig.

Jeg tror egentlig alle dere der ute som sier, Camilla S N har alderi vært syk, dere burde bare holde munnen deres igjen for dere vet ikke hva dere snakker om.

Den følelsen når man står ute på en bussholdeplass å føler at man ikke får puste, at det snurrer og at du egentlig vil bare legge deg ned på bakken og dø.

Den følelsen når en person du ikke skjenner kommer gående mot deg og du har egentlig bare lyst til og løpe din vei. Det er ikke noe normalt. Alt er så jævlig.

Jeg blir lei meg når folk sier at Camilla er ikke syk, for det er ikke sannheten, jeg er syk. Har egentlig ikke brydd meg så veldig om hva legene gir meg og sier Til meg annet enn og få medisin. Fordi jeg alderi har ville tatt tak i det.

Det ligger egentlig altid en klump i halsen hver gang jeg går ut, for jeg er så redd egentlig for at angsten min skal komme.

Jeg klarer og kontrollere det, for jeg har lært meg det. Men Det gjør vondt, når folk sier at dette ikke er en syktdom.

Men men hva kan man si, folk har ikke peiling på hva det er så.

Blogges seinere.

10 ting jeg vil gjøre før jeg dør!

Flytte inn med kjæresten min!

Flytte til et annet sted enn Oslo området eller Halden! Å starte et helt nytt kapittel i livet mitt/vårt!

Reise meg ut av Norge! Å leve livet, jeg vil reise til Amsterdam, London, Paris, Spania osv! Det skjer etter hvert!

Ha barn!

Få barn med verdens beste kjæreste som jeg ikke kan tenke tanken på og leve uten.

Hoppe i fallskjerm, har gjort det men har et håp om og få med meg kjæresten min på det! Hehehee

Skrive bok!

Få ut en bok som jeg har hatt lyst til og skrive lenge!

Opperere hjertet mitt!

Opperere hjertet mitt så jeg får levd lenger og få bort hjerte problemet mitt!

Få bedre selvtillit med og gjøre noe, som jeg har hatt tanken på lenge! Og det ikke noe med opperasjon og gjøre!

Ha ferie hus i utlandet!

Dette har jeg drømt om lenge og det er noe jeg vurderer. Men må få med meg kjæresten min på det!

Gifte meg:

Dette er en av de tingene jeg vil med hverdens beste kjæreste! Jeg drømmer om det dag og natt.

Dette er faktisk noe jeg tenker på daglig. Jeg har et drømme bryllup i hode mitt. Vi jenter er veldig flinke på og vite hva dem vil på denne dagen siden vi er små. Og jeg er en av dem. Håper kjæresten min blir med på det temaet og det jeg vil på bryllups dagen og bryllups ferien vår, men men får se!

Bekjempe mobbing, dømming og utestenging!

Dette er noe jeg brenner for og jobber Med daglig! Jeg blir så sint når det. Kommer et innlegg om alt dette etter hvert! Men dette må bekjempes, hvem blir med og jobbe med det??? Hvem blir med og få opp regjeringa sinne øyne og få dem til og skjønne at nå må det gjøres noe på dette stadie.

Blogges seinere. Kommer mer innledning kveld.

Ting som irriterer meg!

Blogg verden er lite, men her kommer ting som irriterer meg!

Sånne dumme frekke kommentarer: altså har dere så lite og gjøre at dere må komme med så mange frekke kommentarer, er det mulig tenker jeg!

Kommentarer som er du så flyse pinne?

Ja jeg er det! Det har vært meg så lenge jeg kan huske! Assa jeg kan sitte med en boble jakke på sommeren hvis jeg vil! Den eneste gangen jeg ikke gjør det faktisk er når jeg er i syden!

Spørsmålet om hvorfor jeg bare spiser sunn mat fortiden.

Assa jeg gjør ikke det! Men jeg merker på kroppen at det er bedre med sunn mat enn ikke så jeg velger og spise mindre usunt og til slutt så skal jeg slutte med deitt mat!

Folk som spørr meg hvorfor bruker du ikke sminke?

Jeg bruker ikke det fordi jeg bruker det når jeg vil, jeg har altid vært guttete, jeg liker litt forskjellig og sånn er det!

At alle skal blande seg inn i mitt forhold og prøve og ødelegge mellom meg og kjæresten min..

Her er 5 ting som irriterer meg!

Blogges seinere!

Hvorfor vil alle ødelegge mellom meg og kjæresten min?

Hvorfor vil folk ødelegge mellom meg og kjæresten min?

Hvorfor sier folk slemme ting om meg? Dette er ikke noe gøy lenger, har nesten lyst til og få kjæresten min til og velge mellom meg og vennene hans, for nå går det så langt at jeg nesten ikke klarer meg! Men jeg gjør ikke det for jeg elsker han såpass mye. Han er alt for meg, men vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Vennene hans prøver og ødelegge forholdet vårt. Og det følels nesten som at det funker.

Jeg stoler på kjæresten min når han sier at dem ikke får ødelegge forholdet vårt. Skulle ønske han flyttet til Oslo hit til meg og dreit i dem akkurat nå, men er slem hvis jeg ber han om det.

Men dette tar bokstavelig talt knekken på meg og jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til og takkle det. Har nesten fått nokk.

Tanker surrer og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Ingen skal få meg til og droppe han men vet ikke lenger hva jeg skal gjør.

Hvis dem klarer og ødelegge mellom meg og han så er det fordi han har gitt opp ikke omvendt men må innrømme at dette tar virkelig knekken på meg. De skjenner meg ikke en gang. De har ikke snakker med meg heller. Men men sånn er det!

Mer blogg innlegg kommer etter hvert. Men har ikke orket og blogge og nå vet dere hvorfor. Blogges seinere.