Hei hei

Hei hei alle sammen, vet jeg skrev at jeg skulle bytte bloggplattform men jeg gidder ikke allikevel. Jeg blir her. Skriver hvorfor seinere. For da kommer det et lenger innlegg.

Nå skal jeg på trening.

Blogges<3

flytte meg til nouw.com

hei hei, sorry men. men nå skal jeg flytte meg til Nouw desverre. 5296104578 

 

DERE kommer til og få vite min nye adresse. 

Bryna mine

Er det mulig. At noen skal bestemme om jeg skal fikse bryna mine eller ikke er ikke greit. Jeg er ikke sånn som alle andre jenter. Jeg er en jente som er veldig guttete av meg. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om klæra mine ikke er som alle andre sine, jeg kan gå i hytte klær. Jeg kan gå flere uker eller mnd uten og fikse bryna mine og jeg kan fint la vær og sminke meg.

Det er ikke greit at noen sier du må fikse det og du må fikse det. Er det mulig. La folk gå som dem går. Fy faen.

Ikke prøv og endre folk pga at du ikke syns det passer seg.

Bare vær stille og la meg gå i det jeg vil. Du jeg snakker om. Hvem hvem jeg snakker om for jeg vet du leser bloggen min.

Hytte tur til Trysil

Hei hei bloggen. Nå sitter vi i bilen på vei til hytta til veninna mi.
Hun har hytte i Trysil, så det blir 2 timer og noe i bil. Men men det skal vi klare.

Kom bare innom og ville oppdatere dere litt. Hvordan har dere det???
Åssen er helgen deres??❣

Blogges pips❤

Endelig fikk han det i hendene sine

Hei hei alle sammen, nå har han endelig fått beviset i hendene sine. Det var lenge og vente og en prøve han var veldig nervøs for om han kom til og klare. Men men hva så jeg gutten min. Du klarte det. Så stolt av det.

Nå når du tenker tilbake på det så var det ikke vits og ligge 2 uker før prøva og  tenke, " tenkt hvis jeg ikke klarer Det". Skjønner det var vanskelig og ikke tenke sånn.

Men nå har du beviset på at du klarte det❤❤

Er så stolt av deg gutten min❤❤💙💙 all den harde jobben. Ble til noe bra til slutt selv om det var slitsomt❤❤gratulerer, dette fortjener du💙💙

❤STOLT AV DEG❤ Elsker deg💙💙❤❤

Vitnemål

Hei hei bloggen, nå har jeg gjort meg klar for og bli med kjæresten min på arangsemang som gjør at han får vitnemålet sitt.

Så stolt av han assa. Han er så flink som klarte dette selv om han trodde at han ikke kom til og bestå. Jeg så hele tiden at han må ha troa på seg selv og at jeg har troa på han. Å se man det han klarte og bestå.

Etter at han har fått vitnemålet sitt så skal vi ut og spise med familien hans, på Kina resturang for og feire litt.

Etter at vi har feira litt så er turen hjem til Oslo også hytte tur i morra.

Så det blir kose. Kommer et innlegg seinere. Blogges ❤

Mørk tid for meg

Hei hei alle sammen.

Jeg og Joackim har akkurat kommet til Halden går. Vi har kom oss i senga og legge oss. Så vi gjorde ikke noe mer den kvelden.

Dette er en veldig vond tid for meg, der jeg ikke lenger vet om jeg vil fortsette. Fortsette med livet, det er så tunkt!

Alt er bare jævlig. Beskyldninger mot meg. I tillegg til at jeg blir dratt til alle kanter, vet ikke om jeg orker mer. Det er slitsomt. Alt er bare snudd opp ned og jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg opp fra dette hullet her.

Hvordan, vet jeg ikke. Jeg bare kjenner at jeg ikke klarer mer, jeg er redd kroppen min sier stopp snart og det er farlig. Alt blir bare være og være og jeg vet ikke hvor mye jeg klarer mer. Men jeg skal klare det. Jeg skal komme meg opp men det tar tid. Jeg ikke når jeg kommer opp men sånn er det. Livet surrer. Men livet går videre. Vonde tider må til selv om jeg ikke vet om jeg klarer mer.

Blogges seinere<3

Videregående

Når man går på videregående så er det ikke alltid lett, jeg skulle ønske det var noen som ga meg noe råd på veien.

Jeg håper dere kommer til og like de rådene jeg har for jeg vet hvordan det er og gå rundt og føle seg aleine og usikker.

1. Ikke la de kule på virke deg eller være slemme mot deg. Heller si at det ikke er greit og få dem til og holde kjeft. Du er perfekt akkurat som du er.

2. Venner kommer og går. Men ta vare på de du har. Dropp de som ikke er ordentlig venner og fokuser på de få vennene du har. Man trenger ikke mange venner. Det holder med 1 eller 2 ordentlig venner enn 100 falske venner.

3. Ikke stress så mye når det kommer til skole arbeid. Når du kommer hjem så har du kanskje lekser men husk at du har din fri tid også. Å det er viktig. Fritid er drit viktig, du må huske at du har er liv bak lekser.

4.Klær, sko, sminke og telefon betyr ingenting, så hva så om du ikke har råd til dyre klær, dyr sminke, dyre sko eller dyr telefon. Det er ikke det som er viktig. Å om de du går i klasse med ikke godtar deg for hvem du er så er dem ikke hvert det. Ikke endre deg før dem. Du er perfekt selv om du ikke har råd til de dyreste klærne, sminkene, skole eller telefonen.

Utroskap

Hva er egentlig utroskap?

Jeg har opplevd utro så mange ganger i mine tidlige forhold!

Det skal jeg snakke om nå. Jeg har mine punkter på hva det er. Men det kan være noen der ute som er helt uenige med meg. Men sånn er det. Her er mine punkter!

1. Hvis man er på byen og man danser, å det kommer en av det motsatte kjønn og danser inntil deg og du danser tilbake da er det utroskap i mine øyne.

2. Hvis man snakker med en i det motsatte kjønn på snapp, Facebook og meldinger. På en flørtete måte eller på en måte som kan virke flørtete så er det utroskap i mine øyne.

3. Hvis han har en venn fra det andre kjønn, en veldig god venn å han bruker mer tid på henne enn på kjæresten. Da er man utro i mine øyne.

4. Stirrer man på noen andre enn kjæresten din, da er man utro. Azza man kan se seg rundt men man trenger ikke og se på andre jenter for det.

5. Kliner man med en fra det motsatte kjønn og det ikke er kjæresten din, Da er man utro!

6. Har man sex med en annen enn kjæresten sin så er man utro uansett om man blir ferska av kjæresten sin eller ikke så er man UTRO

Hva er dine punkter på utroskap. Interessert i å se om vi er enige eller om dere har noen punkter jeg ikke har tenkt på.

Blogges seinere.

Love you pipz ❤

Ekser er dritt

Hei hei alle sammen. Jeg sitter her med et stort spørsmåls tegn etter at kjæresten min snakket med eksen sin på snapp.

Han spurte bare om hun kunne slette bildene av han og henne fra facebook fra da de var sammen for han syns ikke de passer seg lenger.

Så ble det en stor sak der henne beskylder meg for og ha bladd igjennom hennes Facebook og stalke henne. For så å si til Joackim min type at han må få henne til og slette de, fordi jeg ikke gidder og se bilder av han og eksen hans. Hva faen lizzom, hvem tror hun at jeg er???

Jeg har et liv, noe jeg ikke tror henne vet at jeg har. Hvorfor skal jeg gidde og stalke en jente jeg ikke gidder og bruke energi på. Skulle tro henne har slott seg med noe hardt noe!!

"Kjæresten min og jeg har det bra vi"

Så du som beskylder meg for og være en stakket, kom igjen, beskjed meg mer, gå til politiet sånn at dem kommer hit. Så skal jeg fortelle politiet at dritt du har sagt om meg + rykter bak min rygg. I tillegg til det skal skal jeg vise dem telefonen min, dataen min og politiet kan være god og føle etter meg for jeg stalker deg faen meg ikke. Så.

I hvis du sender politiet på meg, så børr du be om at du ikke møter meg face to face en gang. For og anklage meg for noe, sende politiet på meg, snakke dritt om meg og sette ut rykter om meg, da sliter du hvis du møter meg face to face.

Blogges senere.

Trening

Da var det trening på boken! 

Trening er bra. 

 

Blogges seinere<3 

Da begynte gutten min og skru litt

Hei hei bloggen. I dag måtte gutten min begynne og skru litt pga at vinduet på hans side har dutti ned. Er ikke det typisk.

Det ligger vinduet ute av Bilen.

Skrur til man bli gul og blå!

Han mista verktøyet oppi den grå bøtta! Ikke d3n beste jobben, men må man så må man.

Blogges senere❤

Da var jeg på jobb

Timene jeg hadde i dag gikk til og lære om vann og sopp.

Hva er det som ikke hører til her. Sett Ring rundt og fargelegg

Hva bruker vi vann til: Skriv eller tegn inn så mange ting du kommer på. Det er 2 tips.

Her ser du ulike blader. Fargelegg i fine høst farger.

Bær og sopp:
Her ser du noen bær og sopper.
Sett strek mellom riktig ord og tegning.

Fargelegg

Dette er 3 gutter som måtte ha litt lettere oppgaver enn de andre i klasse . Men å så flinke de er.

Kos med kjæresten

Det er så kos med kjæresten min. Han er bare absolutt alt jeg kunne drømt om. Han er en drøm som har kommet til virkelighet.

Når han ser at jeg er sliten og egentlig ikke orker så mye, så foreslår han noe som for eksempel gå ut og spise og kose oss, bare meg og han. Rett og slett en date kveld.

Han fikk seg også noen nye venner denne kvelden vi hadde sammen. Han er virkelig en herlig gutt. Min trygghet og mitt hjerte❤

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Denne dagen starta med en tung og jævlig jobb dag, til en fin og koselig dag med min kjære.

Det er mye som skjedde siden denne dagen egentlig ble jævlig. Men når min kjære dukker opp og gjør alt for at jeg skal ha det bra å får meg til og le som bare det. Da får man ikke gjort noe annet. Heheheheee

Han er bare helt herlig.

Hva skal jeg lage med barna på torsdag

Halloween masker?

Fugl av pappa talerkner

Tre bilde?

Kanin, av dorull

Tre med hånd trykk?

Noen tips. Hva tror leserne mine barn liker best og lage.

Eller har noen noen andre spennende tips?

Bare og komme med tips.

Blogges senere!

Storytime

Hei hei alle sammen. Nå tenkte jeg og fortelle dere en storytime som har skjedd med meg.

Det som skjedde denne gangen, var at det var en vinter. Der jeg og veninna mi skulle på fest. Vi hadde pyntet oss og var klare. Vi begynte og skulle gå til festen. Men så merka vi en merkelig man bak oss, som gikk litt rart bak oss. Vi tenkte ikke noe mer over det. Men så begynte han og løpe etter oss. Så vi løp og gjemte oss bak et skur i venninna hennes sin hus. Så så vi litt forsiktig og så om han hadde gått. Men da så vi at han var på vei dit vi var, så vi løp inn og låste alle dører til huset.

Pappaen til venninna hennes var ganske full og slått ut. Han lå og sov på sofaen.

Denne mannen som fulgte etter oss. Begynte og banke på vinduer og dører og så han ville ligge med oss og at han ikke var farlig. Han ville bare ha et ligg med noen søte jenter. Han viste oss pikken hans igjennom vinduet også. Jeg og veninna mi var 14 år gamle. Så dere kan tenke at dette var veldig ekkelt. Denne mannen hadde da gått bak huset sånn at han kom til stue vinduet der vi satt.

Vi viste ikke hva vi skulle gjøre, jeg og veninna mi satt og gråt og prøvde og få vekt pappaen til veninna mi men det nytta ikke, men heldig vis kom storebroren til veninna mi hjem og så oss gråte. Han hadde da ikke sett mannen som sto og ropte jeg vil knulle dere søte jentene. Broren spurte bare,  hva gjør dere her, skulle dere ikke vært på FEST? Men da fortalte vi alt og pekte på vinduer.

Broren reagerte kjapt og tokk opp mobilen, slo på ute lyset og tokk kjapt bilde. Så ringte han politiet.

Når politiet kom sto mannen uten for og ropte det ennå med pikken hans utenfor. Vi fortalte at vi var på vei til fest når han dukket opp å at vi løp hit, for vi gikk fra meg.

Vi hørte ikke noe mer fra politiet enn at den mannen hadde havnet i fengsel fordi at han var etter søkt.

Heldig vis slapp vi og vitne på rett saken. Men det var en ekkel episode, husker det som om det var i går!

Alt i alt så ble dette en positiv opplevelse med politiet. Fordi dem tokk det seriøst og dukket opp etter samtalen, dem brukte 30 min på og komme. For på den tiden tokk det en halv time fra politistasjonen og til det venninna mi bodde.

Men men for det.

Blogges i morra❤

Klåing på hel hals

Hei hei alle sammen, nå når jeg har vært her. Så opplevde jeg noe ekkelt i går.

Gutten min kom hjem etter festen i går, så dro vi ut for og møte en kammerat av min kjæreste som vi skulle følge hjem. Det tokk en og en halv time.

Vi gikk og prata og koste oss. Men så begynte kameraten til min kjæreste og klå på meg. Han tokk på puppene mine og rompa mi.

Ikke bare en gang men veldig mange ganger.

Kjæresten min var full selv og ikke fikk med seg så mye. Så det skjønner jeg, men det var en ekkel episode.

At en annen gutt en kjæresten din tar på deg på puppene, vet jeg ikke helt hva jeg skal si.

Det er da ikke greit at en kammerat av typen begynner og klå på deg.

Men men han kan ikke noe for at kameraten hans er sånn. Å han kan ikke noe for at når man er full så reagerer man ikke. Men det var en veldig ekkel episode.

Det jeg vil med dette innlegget er at jeg vil bare gi et lite råd til jenter, å det er. Er du med typen på byen og en kamerat av dem eller enn annen begynner og klå på deg. Så er det ikke sikkert kjærestene deres klarer og ense/ eller reagere på det pga at dem har fått noe innabors så ta det i deres egne hender i steden for og forvent at kjæresten deres kommer og hjelper deg.

Blogges senere❤

Takk og lov.

Hei hei bloggen.

Takk og lov! Det var en lang natt med en som hadde munndiare etter at han kom hjem etter festen i går. Fikk ikke sove før 05.30.

Fy faen så munnen hans gikk i går. Så jaja. Så slitsomt var det. Hehe.

Men fikk han til og sove etter hvert men det tokk mange mange timer.

I tillegg til at han sovna kl 05.30 så vekket han meg kl 11.00 hva faen. Herregud. Skulle tro vi fikk litt lenger søvn, men nei da. Jaja. Sånn gikk det.

Hehe.

Blogges mer seinere❤

Panikk

Hei hei alle sammen. Jeg vet ikke hvorfor jeg blir sånn men jeg har opplevd så mye dritt når eksene mine som jeg var sammen med da dro på fest.

Eksene mine har vært utro mot meg, de har glemt meg når vi skulle på byen etter at dem var på fest. Jeg har til og med tatt dem på fersken når dem var utro mot meg.

Det ligger langt inne og stole på en man et veldig glad i når det kommer til fest.

Jeg sitter lissom og ikke vet helt Hva Jeg skal gjør. Er så redd.

Vet lissom ikke helt hva jeg kommer til og gjøre hvis det skjer noe eller hvis han kommer hjem og sier at han har gjort noe dumt.

Jeg tror ikke han kommer til gi gjøre noe, tror ikke han kommer til og glemme meg heller med og dra til byen når vi skal til byen sammen. Men det ligger langt inne. Vet ikke hvs jeg skal gjøre.

Men hva gjør man når redselen kommer inn. Jeg vet ikke.

Halden

Jaja. Da var vi i Halden. Ikke akkurat noe jeg ville men han skal på en fest i morra så da ble det Haldens tur.

Ja en fest vi ikke har råd til. Men men.

Så da måtte vi nesten velge mellom og ta oss råd til fest eller snus.

Så da ble det festen vi prioriterte!

Vet ikke hvordan vi skal klare oss med ca 5 snus bokser. For det er jo 2 som snuser så da går jo det ennå fortere bort.

Vel vel vi får se hvordan vi skal klare oss.

Jeg er så lei

Hva er det som skjer med folk. Jeg så på snappen til annjor at det er en jente gruppe på nettet som mobber bloggere. Hva er det som skjer i verden? Hvorfor er det godt voksene som har lyst til og mobbe andre, mobbe barn som har tatt seg ut i jobb verden? Er det mulig?? Anonym Kvinneguiden heter den gruppa hun snakker om på snappchaten din.

Bare fordi at det kommer mennesker/ yngste generasjoner med meninger så skal dem bli mobba av godt voksene folk? Er det riktig? Nei det er det ikke. Det er ikke riktig i det hele tatt. Alt skal være riktig og alt skal skje etter lover og regler. Men det skjer jo ikke etter det. Mobbing er ikke greit, Å man må si at nokk er nokk uansett hva.

Er det dette de voksene vi lære det yngste generasjonen etter oss på min alder? Det virker litt sånn. Voksene sier at vi unge må tenke på hva vi legger ut
Men hvorfor skal vi det når dere ikke tenker på det? Dere voksene? Hæ? Kan dere svare oss på det?

Er det mulig. Vi er forbilder, det vet vi. Men det er voksene Å? Å dem sier at alt man skriver på  nett er greit så hvorfor i helvetet skal vi tenke på det?

Nei dere voksene burde tenke 2 ganger før dere gjør noe for dere sier 1 ting også gjør en annen ting.

Hva skjer med deg og Joackim

jeg føler jeg har vært veldig hemmelighetsfull når det kommer til meg og Joackim i det siste, det er ikke meningen, Men hva fader er det nå har fork tenkt pga at jeg ikke har snakket så mye om forholdet vårt lenger. Jeg vet noen er litt irriterte fordi jeg ikke deler så veldig mye lenger om meg og han. Men kanskje er det ro? Jeg vet det høres rart ut, men kanskje er det ro på den måten at jeg har funnet ut at jeg ikke vil dele så mye, kanskje jeg har funnet ut at jeg vil ha han for meg selv og dele så lite som mulig. Jeg og han har våre problemer og det er normalt i et forhold. men det tar nesten knekken på meg. Ikke på den måten at han ikke kommer til og være i mitt liv som kjæreste, for er det en ting som er sikkert. Så er det det at jeg kommer ikke til og gi slipp på den gutten om det var det siste jeg skulle gjøre. Men fordi at jeg Elsker den gutten over alt på jord og fordi at han ikke skjønner meg. Ikke tenker på det jeg tenker på. 

 

Det virker som at jeg bare vil dette, det virker som at det bare er jeg som vil at dette skal funke. Jeg ligger og nesten gråter meg til søvne fori jeg ikke vet lenger hva jeg skal gjøre, når vi diskuterer så er det som at det bare er jeg som gjør ting, bare jeg som må jobbe med ting. Selv om jeg vet at det er begge som må jobbe med ting. 

 

Det er bare som om jeg tenker, puster og tenker på fremtiden vår. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, Men skulle gjerne ønske jeg viste hvorfor. Jeg offrer ting hele tiden å jeg er glad jeg gjør det. Men jeg skulle ønske han også gjorde det innimellom. Sånn at det ikke bare var jeg. 

Han er min og jeg er hans, men det er som om vi ikke jobber med hverandre i det hele tatt. Det er trist men fakta. Jeg kan ikke noe for at jeg blir mer og mer hemmelighets full når det kommer til vårt forhold. Men jeg kommer til å fortsette og dele ting. Dere må bare være tolmodige. Vi har noen problemer i forholde men det har vell alle, alle har noe dem må jobbe med. 

 

 

 

Nå vet dere hvorfor jeg har blitt mer hemmelighetsfull, Men nå blogges vi seinere<3 

Love you all <3 

 

Chocolate Ripple Cheesecake

Ingredients

for 8 servings

24 chocolate sandwich cookie4 tablespoons unsalted butter, melted8 oz cream cheese, 4 packages¾ cup sugar1 teaspoon vanilla extract4 cups heavy cream1 ½ tablespoons gelatin powder2 cups semi sweet chocolate, melted, divided

Preparation

Place cookies into a ziplock bag and crush using a rolling pin until fine crumbs form.Pour cookie crumbs into a bowl with melted butter and mix until well combined.Pour crust mixture into a 9-inch (23 cm) springform cake pan. Use a measuring up to press the cookies to form an even base. Cover and chill in the refrigerator for at least 4 hours.In a large bowl, whisk together cream cheese, sugar and vanilla until smooth.Heat the heavy cream until hot, then add the gelatin and let it rest for 1 minute.Slowly whisk in the heavy cream into the cream cheese until smooth.Working quickly, divide the cheesecake batter in 4 bowls with 3 cups in one bowl, 2 cups in a second, 2½ cups in the third, and 1 cup in the fourth.In the second bowl, whisk in 1 tablespoon of melted chocolate. In the third bowl, whisk in 3 tablespoons of melted chocolate, and in the fourth bowl, whisk in 2 tablespoons of chocolate. Each bowl should vary in color from one another.To assemble the cheesecake, slowly pour the contents of bowl 1 into the center of the pan. Once batter has spread repeat with the remaining bowls in numerical order. If your bowls have sat out too long, and aren't liquidy, microwave for 30 seconds before pouring.Cover the top of the pan tightly with plastic wrap and chill for 4 hours or overnight in the fridge before serving.Enjoy!

Kos dag

Takk mamma at jeg og kjæresten min fikk en kose dag. Du er verdens snilleste. Det trengte vi. Glad i deg.

Mat til kjæresten min

Da har jeg lagd noe mat til min kjære.

Jeg lagde egg, stekte salami og kjærte opp agurk og paprika til han.

Nå skal jeg slappe av og gjøre noe for meg. Hehe.

Vi blogges senere<3

Is skraper

Hei hei alle sammen. I dag ble jeg litt sjokka. Når gutten min skulle kjøre meg på jobb. Så var det så klart is på ruta. I tillegg til at bille stoppa selvfølgelig.

Men hvem er det som egentlig bruker en CD kover til is skraper? Det har i hvertfall ikke jeg gjort før. Haha. Det funka jo. Det hadde jeg trodd. Men det fuket faktisk. Så hvis du ikke har is skraper bruk er CD kover!

Men nå skal jeg på jobb. Blogges seinere.

Ærlighet, angst og stille tårer

Dere vet det, dere var med meg gjennom det, Jeg skrev mye om det, mye om min depresjon og Angst. Jeg kan ikke, jeg klarer ikke. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg er redd for og bli for latt, jeg er redd for og gå ut og aldri se han igjen, jeg er redd for og bli såra av han, eller bli såra igjen, det er så klisje. Men det er sant. Jeg klarer ikke å tenke et liv uten han, jeg klarer ikke og tenke at han ikke skal være her igjen. Men alt kan skje. Jeg håper ikke det skjer men hvem vet. 
Kanskje han finner seg en annen som er bedre enn meg, kanskje han finner en som er penere en meg. Eller kanskje han tenker at han ikke vil være sammen med meg mer. Vet ikke. Men kanskje det kan skje. Jeg vet ikke hvorfor de tankene kommer. Jeg vet ikke hvorfor de kommer i det hele tatt. Jeg er lykkelig, jeg er sammen med han jeg vil tilbringe mitt liv med, jeg er sammen med han jeg vil ha barn med, jeg er sammen med han jeg vil gifte meg med. Men de tankene bare dukker opp, de bre popper opp. Det er ikke noe jeg vil. men det er bare tankene som tar overhånd. jeg vet. han forteller meg at han ikke skal dra sin vei, at jeg er hans. men hvorfor kommer de. jeg stoler på han, jeg elsker han. men hvorfor de kommer det vet jeg ikke. 

 

Når jeg tenker på det så får jeg helt angst, angst for at han jeg elsker skal forlate meg. Det er ikke riktig. Det er vont og få de tankene, men jeg kan ikke noe for det. Han vet absolutt alt for meg, å jeg har satt meg i en veldig sårbar situasjon, en så sårbar situasjon at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg viste ikke at det fantes en så fantastisk gutt som han her. For jeg har jo bare vært sammen med BAD BOYS, som ikke har behandla meg så bra som han. 

 

Jeg ligger og Gråter vanlig vil stille tårer. Jeg gråter inni meg, jeg er så redd at jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Men det må bort, for jeg elsker han og han er alt for meg, jeg jobber med meg selv daglig. Å det ser han også, men hvorfor er jeg sånn det vet jeg ikke. Alt er bare helt perfekt jeg kunne ikke bedt om noe bedre så skjønner ikke hvorfor jeg skal bli som. 

Det er vel bare fordi at jeg er så redd, redd for og bli såra igjen. 

 

Men men jeg skal nokk få det bort. 


Blogges seinere<3

 

Når man rett og slett ikke får sove.

Hei hei igjen, jeg la meg og lå og vridde meg i en halvtime. Nei faen assa. Det gidder jeg ikke. Da er det bedre og stå opp igjen og gjøre noe. Hehe, så da endte jeg opp med og blogga. 

Blogging er en del av livet og ja hva kan jeg si. Lage blogginnlegg på natta har lizzom blitt min ting sånn at jeg kan legge dem ut i morra. HeHE. Noen ganger skriver jeg blogginnleggene på mobilen og legger til bilder via macen min. men men sånn er det. Jeg orker ikke og ligge og vri meg. så faen heller. Jeg er lys våken så hvorfor ikke. Det er ikke hvert det og ligge å vi seg. Det er det ikke i det hele tatt. Jeg er ikke en sånn jente som gidder og vri meg assa. Det gidder jeg ikke og det har jeg ikke tålmodighet til heller 

Men men så ja, det var mitt lille irritasjon midt på svarta natta! er det mulig. 

Så nå vet dere hva jeg driver med i natt. 

 

Blogges. 

 

minner

nå sitter jeg og mimrer litt med bilder. Det er gøy med litt andre innlegg en bare det jeg pleier og dele, Noen gamle bilder men gøy og mimre litt innimellom. 

Blogges seinere <3 
Love you all<3

hvorfor er du usikker i forhold?

Hei hei alle sammen, jeg trodde jeg aldri jeg skulle dele dette, men jeg har tatt mi eks være utro mot meg når jeg var sammen med han. 

 

Det som var var at vi var hjemme hos meg da. mamma og pappa var borte en uke i syden. Men for det. 

Den ene dagen så skulle jeg på jobb. Der eg fikk hele tiden at han savna meg osv. Men det var jo ikke helt sant for når jeg var på jobb så fikk han en annen jente på besøk hos meg der han klina og kyssa men henne. Etter en stund så kom jeg jo hjem. Å da hadde de gått på mitt sove rom, MITT SOVEROM assa. Jeg tenkte at han hadde gått og lagt seg for og slappe av. Men nei da, jeg kommer hjemme, tar av meg skole går opp trappa og inn på rommet. Der jeg ser min eks som var kjæresten min på den tiden, naken og oppå jenta. Denne jenta var min bestevenn på min tid. Grunnen til at jeg deler dette er fordi at det er så mange som spør meg hvorfor jeg er så usikker i et forhold fortiden osv. Jo det er fordi at jeg er redd for og bli såra igjen på veldig mange måter. Dette er bare en av tingene min eks gjorde mot meg. han gjorde veldig mye mot meg. 

Men hvorfor de gjør sånn mot den dem sier dem elsker det vet jeg ikke. 

Jeg har heldig vis finnet en som behandler meg fint og sier hver dag at han ikke vil såre meg. Men jeg går fortsatt og er redd for det. 

Er det fordi at det er noe galt med meg? Nei det er ikke det, det er fordi at jeg har opplevd så mye dritt når det kommer til forhold. Det jeg skrev nå er bare 1 liten del av det, men de andre tingene er for vonde og dele. 

 

Men men nå trenger ikke folk rundt meg å spørre om hvorfor jeg er usikker av meg når det kommer til forhold. 

 

Nå blogges vi seinere <3 

En slapp dag.

Hei hei alle sammen. Når vi kom hjem fra Oslo. Så la vi oss rett og slett ned og slappet av men Bloggerne sto på for fult på TV.

Vi ser på bloggerne via tv2 sumo. Så det er lett og svippe fra en episode til en annen. Jeg elsker bloggerne.

Jeg og kjæresten min er like døe  for tiden så litt godt og bare ligge og slappe av i dag.

Så det er ikke så mye mer og blogge om i dag. Men kommer et nytt innlegg på bloggen før jeg legger meg. Røper ikke hva det er om. Men følg med.

Blogges mer senere<3

Stress

Hva gjør stress med deg?

Jo det gjør at du blir sliten og ikke orker så mye.

Du mister helt energien. Alt blir bare helt jævlig. I tillegg til det så får du kviser uansett om du ikke vil eller ikke.

Du er ikke deg selv når du stresser og det er ikke bra.

Det er alltid lurt og ha den ene personen som får deg til og slappe av uansett hva, uansett hvor du er. Det er bare en deilig følelse når du er med den personen som betyr alt for deg og som kan få deg til og slappe av på en måte ingen andre har klart før.

Hvis det blir for ille. Kutt de som gjør livet ditt stressende. For det er  ikke vits å ha noen i livet ditt som stresser det.

Noen tegn på at du må dumpe han.

Hei hei. Har vært i mange forhold og vet hva dere tegna er. Her er noen tips til når du skal dumpe kjæresten din

Han lyver til deg stadig vekk:

ASSA hvis ha lyver til deg hver dag om små ting så kan du banne på at han lyver til deg om de store store tingene å. Å da er det ikke noe hvert og fortsette.

Han skjuler ting for det:

Hvis han du spørr om noe og han snakket bare rundt det, å skjuler det i stede for og fortelle deg det. Å det skjer hele tiden. Da er det ikke hvert å være i et forhold med han.

Hvis han klikker når du rører mobilen hans:

Hvis han prioriterer å være med venner, dra på fester, være aleine eller spille i steden for og være med det. Da er ikke det noe forhold å ta vare på. Sorry meg assa men der går grensa.

Da kan du banne på at han skjuler et eller annet for det og da er det ikke hvert og være sammen med han.

Hvis han ikke prioriterer det:

Hvis han er redd for og gjære ting offentlig:

Hvis han er redd for og si til familien sin og vennene sine at han er sammen med deg så er ikke det noe forhold og være i. Å hvis han er redd for å sette det offentlig på Facebook heller så er det ikke noe forhold og være i. Sorry meg. Skal man være sammen så må man også klare og gå offentlig med det også.

Uenige:

uenige kan man være hele tiden. Men hvis man ikke klarer og holde seg venner og det blir helt klart krangel hele tiden så må du nokk tenke litt.

Hvis han får deg til og føle deg dårlig:

Hvis han får deg til og føle deg dårlig og som en dritt så må du tenke deg om om du vil være i et sånt forhold eller ikke. Personlig vet jeg hva jeg ville valgt.

Risbolle

Hei hei alle sammen, etter jobben min bestemte jeg og kjæresten min å dra til Oslo en tur.

Jeg dro en tur på mods  og norway for og besøke storesøsteren min som jobber der. også dro vi til min favoritt restaurant Risbolle i Oslo.

Jeg tokk nummer 14 og gutten min tokk nummet 39. Nummer 39 er pla red paneng, som er stektris med paprika saus langebønner, sitronblad, kokosmelk, paprika og kokt ris

Jeg tokk nummer 14. Som er phad thai kung, den er med stekt nudler med kyllingfilet, egg og brokkoli.

Å til drikke tokk begge solo!

Risbolle er så til og anbefale på det sterkeste.

Det er en fin restaurant. Som du får god mat på til billig penge.

Så den restauranten er til og anbefale på det sterkeste.

Usikker

Hvorfor er jeg så usikker. Jeg er så usikker på meg selv. Jeg vet ikke hvorfor har alltid hvert det.

Uansett hva til og med i et forhold. Er så usikker på om jeg er nokk for kjæresten min, på om jeg holder. Jeg vet ikke hvorfor men det er meg.

Tenker på at han kan finne noe bedre, osv. Det er meg. Jeg er usikker av meg selv på alt. Jeg tenker det verste hele  tiden. Jeg vet ikke hvorfor. Det har vært meg hele livet.

Vet ikke hvordan jeg skal få det bort.

Usikkerheten ligger inni meg men hvordan skal jeg få den bort? Hvordan blir den borte. Jeg har ingen anelse.

Det er noe jeg må få vekk men hvordan, jeg vet ikke.

Er det mulig

Hun tør ikke, hun klarer ikke. Det er noe jeg har hørt lenge og hele livet.

Det er vont å høre de ordene her for d3t har jeg hørt siden jeg var liten. Det er mye man ikke klarer her i verden. Men man trenger ikke og på peke alltid til en person at man ikke klarer ting.

Jeg ser på meg selv om jeg blir lei meg. Kroppen min er forferdelig. Kroppen min er forferdelig i mine øyne. Alle sier at den ikke skjønner hvorfor jeg ikke ser det selv. Men det er vanskelig. Jeg har rett og selt blitt mobbet i 20 år. Nettopp pga kroppen min.

De klare meg stygg, feit, kraftig, en elefant, ble kaldt hore. Det er ikke greit men det er det dem kaldte meg.

Mobberne mine så at jeg burde ta mitt liv, at jeg ikke burde leve meg og at mamma og pappaen min skammer seg for at dem fikk meg. Hvorfor dem valgte og mobbe meg. Hvorfor dem tokk meg som et lett offer det vet jeg ikke. Den mobba meg for at jeg hadde hjerteproblemer, at jeg ikke lærte like bra som dem og fordi at ja hadde lettpsykiskutviklingshemmed diagnosen.

Hvorfor meg tenkte jeg?

De har ikke en gang sakt unnskyld til meg. Det dem som mobba meg ikke vet er at de har ødelagt meg.

Å de voksene på skolene jeg gikk på som bare så på mobbingen. I tillegg til at dem trakka meg ned med og si at Camilla klarer ikke det her hun klarer ingenting. Det hørte jeg hver dag. Hva faen.

Jeg har så mye stygt og si om skolene jeg har gått på. Beklager og si det men sånn et det. Brånås skole og tæruddalen ungdomsskole er ikke en bra skole.. uansett hva folk sier til meg så får dem ikke meg til å ombestemme meg.

ANBEFALER

Hei hei alle sammen, før jeg legger meg ville jeg komme innom og bare anbefale denne tørr shampoen. Den er fin og den gjør ikke sånn at håret ditt blir tørt.

Løp og kjøp. Jeg anbefaler den veldig.

Den lukter til og med kjempe godt. Å den holder hele dagen.

Men da blogges vi i morra❤

LOVE YOU ALL❤

Sminke jeg bruker!

Først bruker jeg miracle match foundation (Blur & Nourish)

Over hele ansiktet.

Så bruker jeg denne facefinity compact foundation.

Så åpner jeg sminke skrinet fra kicks.

Så velger jeg fra denne raden her

Tar den jeg har sminke børsten på. Legger den på skinn beina mine.

Så var det øyen skygge.

Tar tar jeg den. Den er blå-grønn!

Så er det lepestift

Da tar jeg den rød

Så var det til maskara, da bruker jeg isadora stretch lash mascara.

Å slik ble resultatet.

Her er sminkene jeg pleier og bruke.

Blogges senere❤

Bilder

Elsker bilder og hva bilder sier en person. Men blogges senere. Kommer snart et veldig personlig blogginnlegg, vet ikke om det kommer ut i dag eller i morra. Men bare vent og se.

Blogges seinere❤

LOVERPOOL-MANCHESTER UNITED

Nå er man klare for en stor kamp. Heiia heiia Liverpool.

Kom igjen vi skal klare å slå manchester united. Dette må vi klare.

LIVERPOOL FOR EVER.

BLOGGES MER SEINERE!

Mitt alt

Denne gutten er virkelig alt for meg. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten han. Han er bare fantastisk på alle måter.

Han er en man kan snakke med hvid man har det vanskelig osv. Han er alt jeg kunne bedt om. Jeg er veldig stressa fortiden. Ikke pga han men pga at vi skal snart på hytte tur med en jente som var min bestevenn før.

Jeg har vært veldig frem og tilbake om jeg skulle dra. Men så kom han og sa at vi skulle gi en siste sjanse. Er ikke han fin så vet ikke jeg.

Vel vel jeg kom innom for å bare oppdatere dere litt.

Nå skal jeg snart legge meg. Men sov godt kommer et lenger innlegg snart.

LOVE YOU ALL ❤

Kjære bestefar

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN. HÅPER DU HAR HATT EN FIN BURSDAG. skulle ønske jeg kunne ha vært der en uke til og feira deg. Men der kunne jeg ikke. Jeg og kjæresten min koste oss masse hos dere.

Håper dere koste dere masse når vi var der. Å håper dere koser dere med ny hund❤

Kjempe kjempe glad i deg. Hipp hipp hurra for bestefar❤

Ting jeg alderi ville ha gjort ovenfor kjæresten min.

Skjule følelser:
I et forhold er deg veldig viktig og vise at man blir lei seg eller sur for noe. Hvis man skjuler ting så er det ikke et sundt forhold og det mener jeg med hele mitt hjerte. Blir man såra eller sur for noe så er det lurt og si deg å snakke om det.

Være utro:
Fy faen det er det verste jeg vet om, folk som er utro. Kunne aldri ha falt meg inn.
Aldri i mitt liv.

Ikke dukket opp hvis kjæresten min har det vanskelig:
Hvis kjæresten min ringer og sier at han har det vanskelig og trenger meg, selvfølgelig dukker jeg opp. Fy faen. Folk som ikke dukker opp når kjæresten sier det er ikke noen man vil være i et forhold med.

Bryte avtaler:
Har man lagd en avtale med kjæresten sin så bryter man sen ikke med mindre det handler om liv og død hos en annen person.
Har man avtale med kjæresten sin så har man en avtale. Erlig takt.
Har en veninne som bryter kjæresten sin hele tiden. Å jeg tenker bare " hva tenker du med ".
Å du lurer på hvorfor kjæresten din trekker deg unna. Jo jeg skal si hvorfor. Det er fordi du ikke klarer og holde planene du lager med kjæresten din uansett hva.

Hater biler.

Når jeg var klar for jobb og endelig hadde energi. Så stopper bilen og vi klarer ikke å få start på bilen. Fy faen som jeg hater biler nå. Er det mulig. Jaja. Fikk start på den etter Gud vet hvor mange timer men faen heller så slitsomt det er og dytte bil.  Er det mulig.

Psykisk fengsel

Hei hei alle sammen. Nå er det lenge siden jeg har blogget men det er fordi at jeg sitter i et psykisk fengsel som jeg ikke vet hvordan jeg skal komme ut.

Jeg vet ikke hva jeg gjør. Er så sliten at kroppen min kommer snart til og bryte sammen. Å jeg vet ikke hvorfor. Alt har jo vært perfekt og livet er jo perfekt. Kanskje det er fordi at jeg fortsatt føler meg aleine selv om jeg har en familie og kjæreste som bryr seg.

Jeg er i et så psykisk fengsel at jeg diskuterer med alle. Jeg klikker av ingenting og det er ikke bra. Vet det. Men vet ikke hvordan jeg skal komme ut av det. Jeg kan ikke noe for og tenke at det går ut over mitt forhold. Men hva kan jeg gjøre? Er det noen som har det sånn som meg? Eller er det bare meg som har det sånn.

Noe av grunnen til at jeg har det sånn er pga av en venn/ eks venninne som jeg ikke kan snakke om. I tillegg til det er det pga at noe med familien som jeg ikke kan snakke om. Jeg ser at noen jeg er veldig glad i som er i min familie blir dårligere og dårligere å jeg vet ikke hva jeg kan gjøre. Alt er bare en stor dergo dalbane å jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Er jeg en dårlig kjæreste, veninne eller en dårlig, søster, datter, barnebarn osv. Føles sånn ut. Jeg vet ikke om jeg takler mer og det er skummelt. Føles ut som kroppen min kommer til og svikte snart. Føles ut som jeg ikke kommer til og klare dette.

Jeg kjenner at jeg er på vei til og gi opp alt og jeg vet ikke hva jeg kan gjøre lenger.

Men jeg skal klare dette. Vet bare ikke hvordan jeg skal klare dette.

Så nå vet dere hvorfor jeg har vært borte!

Blogges seinere!

SNURREBASS AV PLASTPERLER OG BAMBUSPINNER

SNURREBASS AV PLASTPERLER OG BAMBUSPINNER:

Dette trenger du:plastperler (hama eller nabbiperler)runde perlebrettbambuspinner (grillspyd man får kjøpt på matbutikken)strykejernbakepapir

Samle ungene og ta fram plastperler og runde perlebrett. Om det er stort eller lite spiller ingen rolle. Lag ønsket mønster i tre eller fire rader, ikke ha perle på den innerste piggen.

1. Lag ulike mønstre, og bruk forskjellige farger, så kan dere se på hvordan de forskjellige fargene «blander seg sammen», når snurrebassen snurres.

2. Når du har laget ønsket mønster på perlebrettet stryker du arbeidet først på den ene siden, så på den andre siden med strykejern. Ikke stryk så mye så hullet i midten blir helt borte, men la det være igjen et lite hull.

3. Legg den ferdigstrykte perlen under en stekepanne e.l til den blir kald så den blir helt flat. Klipp så av bambuspinnen ca. 5 cm overfor spissen. Stikk pinnen igjennom midten av perlen og juster, slik at den snurrer fint.

Omg

Hei hei alle sammen.
Nå skal jeg snakke om noe som er helt latterlig.

Jeg og han eksen min som jeg var sammen med for mange år siden. Ja du som bare brukte meg for sex, eller kom til meg når du trengte meg. Men ikke var der når jeg trengte deg.

Det gikk mange mange år før jeg kom over deg. Men jeg er veldig over deg nå. Å jeg syns det er så morsomt når du bruker dine kamerater for og kontakte meg på en eller annen måte for og si du tenker på meg.

Jeg har kjæreste som jeg elsker over alt på jord og jeg syns du er så latterlig. Tror du seriøst at du klarer og få meg tilbake.

Å du er så latterlig når du ringer min eks bestevenn også for og få meg tilbake. Trenger ikke og plage en som ligger på sjukehuset for og få tak i meg. Jeg svarer ikke. Jeg bare blokker dere.

Å ikke tenk tanken på at jeg ikke forteller min kjæreste at du prøver og kontakte meg for det får ha  vite.

Er det en jeg forteller alt til så er det min kjæreste. Så ikke vits å prøve. For han får vite alt.

Men blogges seinere.

Snapchat bilder!

Litt gøy med andre innlegg enn det man pleier. Haha. Bloggas. Senere. Her er noen selfi bilder jeg tokk med filter for en dag siden.

Ukens spørsmål

1. Er du for eller i mot Abort?
Ehhhhhhhh, jeg er ikke i mot Abort. Har tatt det. Men kommer ikke til og si noe mer om det.

2. Er du og typen din sammen ennå?
Ja. Det er vi.

3. Er i en situasjon der venninna mi prøvde og ta selvmord, også sier henne at det er min skyld. Jeg vet at du har prøvd pga din gamle blogg. Så spør deg er dette en måte og rømme fra sannheten om hvorfor henne gjorde det?
Det kan være år henne skylder på deg før om komme seg vekk fra hvorfor henne gjorde det. Eller så er det fordi henne er ensom og føler at henne har mista deg.

4. Har du gema før i så fall hva?
Ja jeg har gema før. Kommer ett innlegg om det etter hvert.

5. Har du mobba noen før?
Nei. Han har vært mobbe offer i 20 år.

6. Har du noen gang fått stygge kommentarer?
Nei. Det Har jeg ikke.

7. Er du en følsom eller er du en som ikke er det?
Jeg er følsom.

Bilder fra middag.

I dag lagde jeg middag til kjæresten min og mamma.

Det var godt for mamma og komme hjem fra en ukes tur i utlandet. Med og slippe og tenke på middag. Hehehehe.

Litt snill må man være selv om man ikke noe Hjemme!

Bil ulykke

Hei hei alle sammen, nå skal jeg fortelle om en gang da jeg havna i en alvorlig bil ulykke som fikk meg nesten til og miste livet!

Dette var når jeg og pappa skulle til bestemor i Kristiansund. Jeg var 8 år gammel og vi kjørte. Vi skulle kjøre i 8 timer men det tokk enn helt annen venning enn det vi tenkte.

Jeg satt med musikk i ørene. Denne gangen fikk jeg lov og sitte foran med pappa. Å jeg var så happy. Blant annet for at jeg fikk møte bestefar som hadde vært på havet i 2 år. Han var sjømann så bestemor var stort sett aleine. Men nokk om det.

Jeg sovna med musikk i ørene og alt hva fint. Så kom den brå slutten som ikke skulle skje. Pappa mista grepet på bilen og havna på andre kjørefeltet. Han fikk stoppa bilen og kommet seg ut. For å gå på andre siden for og få meg ut. Men da han hadde tatt meg ut av bilen så å sett hva som var feil med bilen. Sånn at vi kunne kjøre over på riktig side for og kjøre videre!

Så kom den en bil som ikke klarte og stoppe. Så den kræsa inn i oss. Dette var på min side. Jeg ble helt borte og blødde helt utrolig mye. Pappa hadde sjokk og skada ryggen sinn.

Sjåføren som kjørte bilen som kræsa inn i oss kom og hjalp oss. Ringte etter politiet og sjukehuset.

Det eneste jeg husker etter ulykken var at pappa så hjelp datteren min til sjåføren, politiet og sjukehuset før han.

Vi kom til sjukehuset og vi ble undersøkt, jeg måtte desverre oppereres. Uheldigvis var denne sjåføren onkelen min. Alt gikk fint men jeg havna i koma. Mamma dukket opp og besteforeldrene mine dukket opp.

Onkel var helt fra seg. Å det skjønner jeg men pappa tokk det rolig og så at ikke var så fra deg det går bra. Camilla våkner snart. Å det stemte. Nå smiler vi bare av historien. Men det er veldig trist  for mamma trodde jo at hun hadde mista meg.

Nå snakker jeg veldig i koder men det er mye jeg ikke husker. Det jeg husker fra sjukehuset. Var at legene sa at du har engle vakt, for så hardt du ble troffet av bilen skal det egentlig ikke være mulig at du er i live nå.

Jeg er glad jeg våkna og er i livet ennå selv om jeg risikerte livet mitt mange ganger etter det.

De historiene kommer seinere på bloggen.

Nå blogges vi seinere.

LOVE YOU ALL ❤

Hva er det Norge tenker på?

Hva er det Norge tenker på.

Vil ikke bli med og støtte FN med og få vekk atombomber? Hva tenker vi egentlig med.

Hvem skal gi seg først. FN har et påeng. Vi må fjerne atombombene. Å DA MÅ VI STOR LANDENE BLI MED PÅ DET.

Er vi så jævlig redde for og ta et valg selv?

NATO sier nei til dette men vi som er land må ta dette valget selv. At erna sier nei til denne avtalen er helt absurd. Det her er det alle landene jobber for.

Det har vært mange land som har skrevet under denne avtalen men nei ikke Norge. Hva faen tenker vi på? Så glad jeg ikke stemte på ERNA når valget var. Og så glad den jeg faktisk stemte på er positiv til denne avtalen, det viser bare at jeg tokk et riktig valg. Jeg skjønner ikke Norge fortiden. Blir så sjokka. Herregud.

Nei jeg mener at NATO og Norge og de andre landene som er de største som ikke vil skrive under denne avtalen gjør feil.

Dette kommer til og smelle tilbake på oss og jeg er sikker på det.

Hvis Norge holder på sånn så vil ikke jeg bo i dette landet lenger!!

Nei jeg støtter FN og de partiene i Norge som vil skrive under disse avtalene om å fjerne atombombene.

Blogges

Pannebånd

Da var strikkingen i gang. Så godt og sette seg ned og bare lage ting.

Jule gaver fult igang.

Blogges seinere❤

Ting gutter liker at jenter gjør.

Hei hei alle sammen. Nå sikker jeg og skriver om ting gutter liker at jenter gjør. Det er jo litt gøy for de liker jo at vi gjør veldig mye. Men her litt hva jeg tenker gutter liker litt ekstra at vi gjør!

At vi bruker klærne dems:
Det enhet er noe gutter liker veldig mye. Vet ikke helt hvorfor men når dem for eksempel ser deg med genseren hans så syns han du alltid er så søt.

At vi lager mat til dem:
Dette er så typisk gutter. Grunnen til at dem liker det så godt er fordi at den ikke liker og lage mat selv.

At vi vasker klærne dems:
Det her er fordi at dem ikke vil bruke tid på det selv så da vil den heller at vi vasker det for dem.

Når vi ser sport med dem:
Når vi setter oss ned og ser på sport med dem uansett om vi ikke liker det. Så blir de veldig glade for det. For at vi gidder og se på noe som er viktig for dem.

Da har jeg skrevet noe av de tingene jeg har merka og som jeg.

Men nå blogges vi seinere<3 love you all<3

Derfor er det godt og komme hjem til redd opp seng!

Hei hei alle sammen. Når man våkner om mårran så er det veldig lett og gå fra senga si uten og re den opp.

Men det som er er at hvis man rer opp senga si så blir det mye mer koseligere og man får lyst til og legge seg ned og slappe av.

Det er jo bare et pluss når man kommer hjem og vil slappe av. For hvis man for eksempel ikke vil slappe av i sofaen sin men i en seng så er det så koselig og komme til en redd og seng. Eller hva.

Det syns i hvertfall jeg. Hva er mer deilig enn det. Hehe. Ikke vet jeg.

Eller hva syns dere?

Kanskje jeg er litt rar der. Eller vet ikke jeg.

Blogges seinere<3

Bilder som aldri kommer ut på bloggen

Dette har jeg alder i gjort. Men jeg skulle ta noe  sefier til bloggen i sta. Også begynte jeg og tulle i steden for, fordi hva er bedre en og lage det litt morsomt når man sitter på en buss i 8 timer. Sånne bilder som det her har jeg aldri lagt ut på bloggen. Det sier seg vel selv for vi bloggere legger jo ut de fineste bildene vanlig vis.

Men det er jo mange som kritiserer oss for det og jeg skjønner det. For vi kan være litt rare og ikke så veldig pene på bilder selv så hvorfor vi ikke legger ut sånne bilder når vi er noen forbilder. Det vet jeg ikke. Men men sånn er vel den bransjen her. Heheheeeeeee.

Men alltid gøy og tulle også videre så hvorfor ikke legge ut noen sånne bilder å. Vi bloggere er ikke perfekte og det er på tiden noen viser seg fra en annen vinkel enn bare pene og perfekte bilder. Det er i hvertfall hva jeg mener.

Spørsmål og svar

Her kommer det noen spørsmål og svar. Håper dere liker innlegget<3

1. Har du noen gang tenkt på om du vil ta silikon og hvorfor har du tenkt på det?
Ja det har jeg. Jeg har tenkt på dette fordi jeg har veldig dårlig selvtillit og selv bilde etter å ha blitt mobbet nesten hele mitt liv. Det som er og gjør at jeg ikke gjør det er pga kjæresten min som alltid forteller meg at jeg er bra nokk sånn som jeg er og at jeg er pen nokk. I tillegg til at han sier at han ikke vil at jeg skal ta det.

2. Hva slags drikke liker du best av brus?

Solo eller fanta. Men er jeg kvalm eller syk så må jeg ha COCA Cola

3. Hvor mange ganger har du farga håret ditt?

Jeg har farga det veldig mange ganger sånn at jeg ikke husker tellingen.

4. Hva bruker du på håret ditt for og holde det fint?
Jeg bruker ingen ting. Det eneste jeg bruker er Shampo og balsam.

5. Kan du lage sminke video?
Vi får se. Har tenkt på det. Men dere får vente og se.

6. Hvordan går det med boken du vil skrive?

Det går bra. Har ikke oppdatert dere om den på en stund så vet og se. Kommer snart et innlegg om det.

7. Hva skal du i høstferien?

Til bestemor og bestefar med typen.

8. Hvorfor har du vært borte fra bloggen?
Mye stress og mye annet. Kommer et innlegg om det etter hvert. Holder på med den, vet bare ikke når jeg vil legge den ut. Legger den ut når jeg er klar.

9. Hvor er det du fikser neglene dine igjen.

Det kommer jeg mer innpå i mitt innlegg som kommer snart.