Svart og hvitt

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer ting. Hvordan jeg takler å være så åpen og Erling. Hvorfor jeg klarer og blogge uten filter osv.

Men saken er at noen ganger så klarer jeg det ikke, noen ganger må jeg ta meg selv og klype meg selv i skulderen.

Jeg har det vondt med meg selv. Jeg har det vondt inni meg.

Har tankene om alt som har skjedd og alt som kan skje. Det fucker meg opp.

Jeg er ikke den jeg en gang var. Men det ser ikke ut som jeg kommer tilbake til den jeg var

Jeg må finne en annen vei og gå! Men vet ikke hvilken vei. Alt er så svart og hvitt. Alt er så langt borte at jeg vet ikke helt hva jeg skal si.

Vel vel.

Håper alle har en fin nyttårsaften.

Vi blogges mer etter på!

meg selv.

Det er mye som har skjedd i det siste, å jeg har det vondt! Vondt med meg slev. Det er så vanskelig for alle rundt meg ser den glade livsglade jenta som jeg var når jeg var liten!

Alle tenker at det er fordi jeg ikke har så mange venner. Men det er det ikke. Ja jeg føler meg veldig mye aleine men nei det er ikke derfor.

Det er Pga alt som har skjedd i livet mitt, alle de voksene som svikta meg på de skolene jeg har gått på, alle de med elevene mine som mobba meg. Det har ødelagt for meg, vet jeg ikke skal la dem vinne men hva skal gjøre. Har ikke fått noe hjelp. Ingen har brydd seg nokk til og hjelpe meg.

Jeg har depresjon og angst. Jeg har fortrengt disse tankene og disse følelsene lenge og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Skulle tro jeg var helt lamma og ikke viste hva jeg drev med.

Når man ligger og gråter seg i søvne. Da er det ille!

Jeg fikk det vekk en stund men det har kommet tilbake som et smell. Det er nokk fordi jeg har fortrengt det! Disse følelsene og alt ble Børre når jeg mista Min bestefar.

Han var min klippe, min helt, mitt alt. Så det var han jeg ringte osv hvis der var noe!

Alt ble et helvete etter deg. Men men hva skal man gjøre man må jo gå videre selv om man mister en.

Men det hjalp meg ikke at jeg mista bestefar. Alt ble svart etter det. Jeg viste ikke hva jeg drev med i mange år. Men sånn var nå da.

Jeg er klar over at jeg har mine problemer men er så lei av at alle sier til meg at jeg må fortrenge dem. For det

Er ingen som vet hva jeg har gått igjennom, het i innlegget snakker jeg veldig i koder, å forteller ikke alt. Men nå har jeg fått nokk og høre fra folk at jeg må fortrenge mine problemer, mine følelser, mine tanker, mine smerter.

Det er ikke greit! Nå kommer jeg til og blogge uten filter. Å bli så Erling som jeg var i starten når jeg blogge. Jeg kommer ikke til og skjule noe og det starter jeg med dette innlegget her.

Vi blogges.❤

Love You all❤

Liverpool kamp

Da ser man på Liverpool kamp og ikke skjønner en dritt!

Er det mulig. Hvorfor spiller dem så dårlig nå? Går det Ann. Vêr ikke hva jeg skal si om Liverpool ass! Er det mulig!

Er det mulig

Hei hei. Ikke svar hvis dere blir ringt av det nummeret her eller fra noen andre nummer. Dette er svindlere. Har snakket med politiet så dette vet jeg er fakta.

Jeg vet ikke hvor mange svindlere jeg blir ringt av hvor jeg ikke tar telefonen. Jeg går bare til politiet. Er det mulig. Jeg blir så oppgitt dem kan prøve og prøve men de får ikke tak i meg.

Men ikke svar hvis dere får tlf fra dette nummeret. For dette er svindel!

hvordan har jeg det egentlig?

Hei hei alle sammen. Det er så mange som spør meg om hvordan jeg egentlig har det. Men det er så vanskelig og svare på. For jeg vet ikke hva jeg skal svare her. Det er bare det at jeg Har det ikke bra inn meg. Å jeg vt ikke om Jeg vil helt nevne alt som er i livet nå. 

Alt er så vanskelig, alt er vanskelig for tiden. Vet ikke hva jeg skal lenger, jeg er så borte. Jeg har det så vondt inni meg, Jeg gjør så mye feil i livet nå at jeg ikke helt vet hvorfor. Jeg har det bare helt jævlig med meg selv. Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort uten min kjære joackim<3 
han er min klippe. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. 

Han er min klippe og mitt alt. kunne ikke hatt en bedre kjæreste. Det jeg kan si er at det ikke er noe noen andre må jobbe med. Det er noe jeg må jobbe med men jeg vet ikke hvordan. Jaja. Vi blogges etterpå<3 

Ser på baby bilder av meg.

Hei hei i dag har jeg ikke blogget. I dag har jeg sett på baby bilder av meg og mimra tilbake!

Kommer et mer dypere innlegg senere!

Håper alle har hatt en fin jul❤

Blogges❤

Jaja. Dette var en fin jul!

Jaja. Dette var en fin jul! Jeg trodde vi skulle gjøre ting sammen. Men tokk vist feil!

Jaja man skal bare se på TV og ikke være med hverandre!

Trodde det var meningen at vi skulle være med hverandre og gjøre ting sammen. Men nei da!

Men men. Skulle hatt bestefar her. Da hadde ikke TV’en vært på. For da hadde vi bare gjort ting sammen!

Sitter på toget på vei til jobb.

Da satt jeg på toget på veit til jobb. Jeg har ikke så mye og si akkurat må. Annet enn at det er drit godt og få slappe av når man sitter på toget.

Har kommet noen spørsmål til meg og kjæresten min så tenker jeg skal få lagd en video snart med han igjen❤

Eller så er det ikke så mye som skjer i dag. Je får ikke oppdatert før etter 16.00 i dag. Men det er nå sånn! Hvis jeg ikke publiserer et innlegg som jeg har ferdig å som jeg har tenkt mye på om jeg skal publisere eller ikke. Dere får følge med.

Hva skal dere i dag? Har dere hatt en fin dag? Håper dere får en fin dag i vært fall!

Vi blogges senere❤❤

Love You all❤❤

Spill som burde ha vært borte!

Monopol:

Altfor lenge har hyggelige familiestunder hjemme, eller på hytta, blitt ødelagt av dette spillet her. Dette spiler har jo kun fokus på penger, korrupsjon og handel.

Vanlige spillekort:

Det begynner gjerne uskyldig med en runde vri-åtter, før det glir over i kortspill som «Gris», «Idiot» og «Boms og President». Vil dere virkelig stå for at familie og venner kaller hverandre gris, idiot og boms? Og hva med alle kabaler som legges? Aner dere hvor lett det er å gjøre en liten jukseflytting for å få denne til å gå opp? Hvordan i alle dager skal man kunne forholde seg til en ærlig og redelig livsstil, når enhver kortstokk oppfordrer til juks?

Sjakk:

Fordi det er sykt kjedelig. Jeg føler meg krenket, av å i det hele tatt høre ordet sjakk. Jeg kommer til å ta en alvorlig prat med meg selv litt senere angående dette. Og, hva tenker Kongehuset om at både Kongen og Dronningen slår bønder og river tårn? Oppfordre til vold og hærverk?

Ryktet går:

Hva er dette for et spill? Baseres på rykter? Hva skjer når dette finner veien inn i skolegården? Jo, det skal jeg si: mobbing

Sorry meg assa! Men det er fakta. Jeg kan ikke fatte hvor mye som har blitt ødelagt Pga de spillene het. Det skjer ikke alle. Men for det! Alt har sin pris.

Mobbere skal ikke vine

Hei hei alle sammen, Det er ikke greit at folk mobber. Jeg vet hvordan det er og bli mobbet, Jeg var et mobbe offer i faen meg 20 år. Det er ikke greit at det er personer der ute som utsetter folk for mobbing. At noen skal bli satt ut for mobbing er ikke greit i det hele tatt. Jeg lurer på hva folk egentlig tenker med? Er dette greit, hvorfor gjør ikke voksene noe med mobbere? 

Jeg kan ikke Fatte at jeg gikk i 20 år og egentlig ikke fikk hjelp. Fikk egentlig ikke hjelp i det hele tatt. Folk bare så på meg. Lærere bare så på meg. medelever bare så på meg. De hjalp ikke til. Noen må sette ned foten og når noen voksene ikke gjør det så må jo vi ungdommer/voksene stille opp. 

Barn vet ikke selv hva dem gjør. 

 

Gjør det rette og rapoter mobbing hvis dere legger merke til det. Å voksene ikke se den andre veien hvis et barn kommer og sier at dem blir mobba. Ikke se den andre veien hvis noen kommer og sier at det er en som blir mobba. Da hjelper dere til. 

 

vi blogges<3 Kjemp mot mobbing. Det er en viktig sak. 

Ting jeg hater!

Hei hei, her har vi en video av ting jeg hater. 

Håper dere liker videoen. 
 
Blogges mer senere<3 


 

Mitt nyttårsforsett.

Legge ut mere videoer: 
Lage masse mere videoer til dere og legge ut. Elsker og snakke og skrive til dere. Så det blir gøy. Å holde dere mer oppdatert. 

 

Legge ut flere blogg innlegg: 
Nå har jeg sittet og ordna og lagd en plan på hva som skal ut på bloggen. Jeg har også skrevet ferdig en del blogginnlegg som skal legges ut i tur og rekke. DETTE blir gøy, håper dere liker innleggene mine frem over. 

  • Har tenkt og ha mer sånn uken som har gått osv. Det er mange som lurer på hva som kommer mer. Men det får dere bare vente og se. DET blir gøy og se hva mer det blir frem over. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spise sundt: 
Prøve og ikke spise eller drikke noe usunt. Det blir vanskelig med tanke på at jeg elsker alt som er sødt og godt. Men jeg skal prøve. 

 

Trene:
vet ikke hvor mange dager i uka. men begynne og trene og komme meg dit jeg var før. Eller ikke før for da ble jo jeg avhengig av og trene i tillegg til at jeg ble veldig syk. men men komme tilbake til formen min igjen da. 

 

Dette var mitt nyttårsforsett, hva er ditt? Har dere noe nyttårsforsett? eller har dere ikke? 

Vi blogges senere<3 

Håper dere har en fin dag. 

Del 1 av min deperisjon historie.

Da er klokka 23.05 og jeg sitter på toget pga at jeg må på jobb i morra. 
Jeg har ikke vært flink til og oppdatere dere. Men det skal jeg bli flinkere på. Jeg kommer ut med en sminke video snart som jeg håper dere kommer til og like. Det er ikke mye jeg kan si her en beklager. Men jeg vet jo at det er mange som spør meg opp dette jeg skal blogge om nå så tenkte jeg kunne snakke om dette nå.......... 

Jeg var i en periode i livet mitt der jeg trodde at jeg ikke hadde mamma eller pappa. Dette er den perioden da jeg var deprimert og ikke viste hva jeg skulle gjøre. Jeg var lei meg og hadde det vondt inni meg. Jeg kjente på denne følelsen i 2011 da jeg mistet min bestefar og min bestevenn. Han var min klippe. Jeg ble veldig sint fordi at legene sa at det ikke var noe dem kunne gjøre, og fordi dem sa at det hadde godt så lang tid at dem ikke kunne gjøre noe for min bestefar. Jeg valgte da og ikke si noe til legene eller mamma eller pappa. Jeg bare balla det inni meg. Stengte det helt inni meg. Men til slutt så klarte jeg ikke mer. Det bare kom. I stedenfor at jeg sa noe til mamma og pappa, ble jeg veldig deprimert og stengte alle ute. Jeg merka ikke en gang selv at jeg ble deprimert. Men det ble jeg. 

Jeg lå og gråt meg til søvne, jeg kasta maten min når jeg var på skolen men sa når jeg kom hjem at jeg hadde spist, jeg spiste en bit av middagen min og sa jeg var mett å gikk. Uten at mamma og pappa sa noe på det, for dem trodde jo på meg. Å får så dårlig samvittighet når jeg tenker tilbake på det. Men kan ikke noe for det at jeg var sånn en veldig stor periode. Jeg låste meg inn på rommet mitt og ville ikke stå opp. 

Jeg ble så ille at jeg begynte og skulke skolen, jeg sa hade til mamma og pappa for dem begynte før meg på jobb og jeg viste at jeg kom hjem før dem gjorde, Så det var ikke noe ille. Jeg viste også at mamma og pappa kom ikke til og få vite noe for lærerne brydde seg jo ikke om jeg var på skolen eller ikke. Å sånn gikk det lenge. helt til en dag da jeg våknet opp og skjønte at noe var galt. 

Da jeg skjønte at noe var galt så kontaktet jeg lege og psykolog selv å fikk den hjelpen jeg trengte. Å en person til og snakke med som ikke var i min familie. Å det hjalp meg veldig. 

DEL 2 av min deperisjon  historie kommer snart. Men dette er bare begynnelsen. 

Blogges<3 

Politi med hunder!

Hjelp! Politier med hunder inn på et tog! Æææ hva er det jeg opplever! Assa politi med huder på toget det er ikke akkurat det man pleier å oppleve! Men men sånn er det! Man opplever mye rart!

I vertfall så har jeg opplevd mye rart. Ikke bare denne episoden her men flere episoder!

Men det er jo godt og se at politiet er her og det er godt og se at politiet gjør seg mer sykelig!

Men men! Blogges! Bare innom og oppdaterer dere litt!

Lov You all❤

Blogges❤

Valgte og ikke ta bilde av politiet med hundene selv om jeg tenkte det! Men nei! Ikke her ass!

Vi blogges!

Spørsmål og svar.

Hadde du tatt abort hvis du ble gravid nå?

Nei det hadde jeg ikke. Jeg og joackim i et stabilt forhold, så det hadde ikke slått meg inn uansett Hva som hadde skjedd fremover.

Hvor kunne du tenkt deg og bo?

Jeg kunne tenkt meg og bo i Sarpsborg, Fredrikstad, Oslo eller Moss!

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Jeg ser meg selv med barn, vet ikke hvor mange. Med hund, hus og joackim som Min ektemann.

Stoler du og joackim på hverandre?

Jeg kan svare for meg selv og ja jeg stoler på han 100%. Må være Erling og si at det har vært vanskelig Pga alt som skjedde de første mnd vi var sammen men det er vi over! Man ser fremover og ikke bak over! Han er min mann. Å er så glad jeg har han! Men å stole på han 100% det er ikke vanskelig!

Har dere hatt problemer i forholde Pga ekser? Å hvordan håndterte dere det?

Ja vi har hatt det! Hvordan vi håndterte det kommer det en video om etter hvert.

Oasen snus snuser du?

Jeg snuser litt for skjellig. Men akkurat nå så snuser jeg G3. Bilde av Den G3 jeg snuser kommer under her!

Resten av spørsmålene svarer jeg på litt senere! Blogges. Må er pausa mi over! Men tenkte jeg skulle få dette blogginnlegget ut. Som jeg skrev på morran i dag! Håper dere liker svarene!

Vi blogges❤

Mine jule tradisjoner❤

❤ at man er med familie og kjæreste hele desember og gjør gøye ting sammen. Unntatt når man er på jobb.

❤ gå ut og spise med hele familien og kjæresten min som et lite julebord.

❤ å sitte foran TV skjermen og se askepott den 24.

❤ være med familien og kjæresten hele tiden de 3 dagene før jul. Men i år får jeg faen meg ikke gjøre det!!!!!!!!!!!!!!!!😡😡😡🤬🤬🤬

❤ dra på jule shopping.

❤ bake julekaker.

Uken som har gått!

Ukens craving: det må være klementiner, spiser det som en hest på jobb! Går bare og tar hele tiden for det står fremme sånn at vi kan ta absolutt hele tiden!

Ukens tanke: hva faen er det jeg tenker med. Dra til Halden men kjæresten min, å glemmer og levere tilbake busskortet til pappa som fjør at vi må dra til Oslo igjen for så og dra til Halden igjen!

Ukas opptur: at håndball jentene spiller finalen! Håper dem vinner!

Ukas nedtur: at bestefar og oldemor ikke er her til julaften! Stort savn hver jul.

Ukas mat: pizza! Sorry assa men vet ikke hva som gjør at det er så godt!

Ukas morsomste episode: at jeg har lagd 3 YouTube videoer og glemt og legge dem ut!

Ukas quote: «du er vakker som en ROSE»

Ukas SERIE: jeg elsker serier. Den jeg har sett på via min telefonen på vei til jobb er bloggerne ❤

Hvordan jeg lager brødskive med speilegg.

Tokk 2 brød skiver. Så smøret jeg smør på de.

Så tokk jeg ketsjup på

Så pølser

Så ketsjup igjen.

Så speilegg.

Så ketsjup igjen.

Også Salami som et stekt.

Dette er hvordan jeg lager en enkel middag. Hehe, speilegg med pølse.

Nå blogges vi senere❤

Oslo tur

Da har vi vært i Oslo. Å da så vi Coca-Cola lastebilen.

Etter det gikk vi til parken❤

Der jeg møtte på Sandra lyng og Vidar villa

Det var en fin dag. Nå er vi på vei hjem for og slappe av! Vi blogges❤

Tong jul❤

Hei hei, ja julen blir tung for meg. Eller vær jul er tunge for meg for jeg mangler 2 som er veldig viktige for Meg!

Jeg mangler min bestefar❤ som var min bestevenn og som var min helt! Kunne snakke med han om alt❤

Å jeg mangler min oldemor❤ som var min sjel!

Den sterkeste kvinnen jeg vet om❤

Vel vel, jeg har jo minnene❤

Elsker dere begge! Håper vi møtes igjen en dag❤

spørsmål og svar.

Hei hei da var det på tide met spørsmål og svar innlegg. Håper dere liker svarene. 


hva ønsker du deg til jul?   
Jeg ønsker meg faktisk ikke så mye, det eneste jeg ønsker meg er og være med familien min og kjæresten min. 

Har du noen gang vært gravid? 
Dette vet jeg ikke helt om jeg kommer til og angre på at jeg svarer på men helt ærlig, JA har det. vil ikke gå inn på det noe mer. 

Hvilke land liker du best? 
Hehehe, jeg liker Spania. Jeg er en fryse pinne så jeg kunne tenkt meg å bo der hvis jeg hadde hatt råd og hvis jeg hadde fått med meg kjæresten min på det. 

høyhelte eller flate sko? 
Jeg fåretrekker flate sko. Jeg er en gutte jente så jeg er ikke glad i høyhelte sko. 

Hva har du gjort i dag? 
Jeg har slappet av og vært med kjæresten min. 

Hva slags prevansjon bruker du? 
Jeg bruker p-stav- som er i armen din. ikke noe jeg vil anbefale. Forklarer hvorfor i et annet innlegg. 

 

Denne meldingen sendte jeg til kjæresten min!

Hel hei alle sammen. Det er så latterlig. Jeg har en venninne av meg som har lyt til og ligge med kjæresten min. Å jeg ler så jeg grine. Sitter på jobb og begynner og lire på om hun har noen skruer løs for og si det sånn!

Det overrasker meg ikke at henne har en skrue løs men sånn er det! Men siden det handler om kjæresten min også så valgte jeg og sende denne meldingen til han.

Vet ikke helt hva jeg skal si om det her.. men sånn er det! Ler litt men det er latterlig!

Det skal ikke være sånn! At venner vil prøve seg på kjæresten din!

Men men sånn har det blitt!

Vi er sterke og vi vet at ingenting kan splitte oss❤

Men det er kjedelig for det! Vi blogges videre senere❤

Forandring fryder

Når man har en stor klump med en floke i håret som man ikke får opp! Da tar man et valg.

Mange sier jeg var gal som gjordet det, men jeg tenker hva faen.

Jeg har fått så mange fine reaksjoner på det at jeg bryr meg ikke!

Man må få lov til og forandre håret sitt sånn som man vil!

Man må få lov til og ta og prøve nye ting. Å det valget tokk jeg i går!

Alle passer Det ikke og det er jeg enig i. Man kan si meningen sin og gå videre.

Men prøve nye ting det er ikke forbudt!

Forandring fryder som man alltid sier!

Vi blogges❤

psykolog

Hei hei alle fine lesere, i dag skal jeg snakke om noe jeg har hatt lyst til og snakke om. Jeg har fått veldig mye meldinger på bloggen om mobbing, og om venninner som har hørt sin venninne vil ta selvmord. Ja dere har rett i det dere skriver, jeg vet hvordan det er for jeg har blitt mobbet og jeg har ville tatt mitt eget liv. 

Men desverre er ikke jeg psykolog. Jeg syns det er bra at dere skriver til meg hvis dere er redde for og ta opp ting med mammaen deres eller pappaen deres. Eller andre voksene for den slags skyld. Men jeg vil bare si at jeg ikke er psykolog. Men jeg kan fortelle dere at jeg kan fortelle hvordan jeg klarte dette. 

Men sant skal sies at alle har forskjellige måter og gjøre ting på. Så husk at det jeg sier var rett for meg. Men det kan hende det ikke er rett for dere. 

Jeg var der at jeg ikke viste helt hva jeg skulle gjøre. Jeg var et mobbe offer. Jeg ble mobbet fordi jeg var lett psykisk utviklingshemmed, at jeg hadde hjerte problemer, at jeg ikke kunne snakke ordentlig osv. Jeg ble helt nede på bunnen. Jeg sa ikke til mamma at jeg ble mobbet før jeg kom hjem i 6 klasse og mamma tvang det ut av meg pga at jeg hyl gråt. Men det er ikke det som er meningen i dette innlegget. Jeg ble så nede at jeg tokk en kniv og skadet meg selv. Å nesten kniv stakk meg selv. Opp til flere ganger. Jeg gjorde dette foran pappa og mamma også så da så dem fare signalet men dette var ført i 10 klasse. 

Jeg sa flere ganger til mine venner at jeg ville ta livet mitt, dem gjorde ikke noe. Men det som dem ikke skjønte var at det var rop om hjelp. Heldig vis etter en stund så skjønte mamma at det var rop om hjelp og fikk meg tak i hjelp for meg. 

 

 

Dette ble veldig i koder, men jeg skal gå mer inn på det etter hvert på bloggen. Men det jeg mener er at når venner sier jeg vil ta livet mitt, uansett om dem skjønner det der og da eller ikke så er det et rop om hjelp. Du skal ikke være redd for og gå til en eller annen voksen og fortelle at hun eller han trenger hjelp. Husk dem kan bli sure på deg der og da, men etter hvert kommer dem til og bli glade for at du faktisk gikk til dem for at dem skulle få hjelp. 

 

Akkuratt det samme når det kommer til mobbing. gå til en voksen for få hjelp. eller gå til en voksen hvis det er en venn som blir mobba dem kommer til og være takknemlig for at du hjalp dem til slutt. 

vi blogges<3333 

Blir så sur

Hei hei alle sammen, jeg sitter her og har en klump i halsen. Når jeg tenker på politikken for de gamle blir jeg så rasene?

At det er så mange gamle som sitter i husa sine eller i leiligheten sin og egentlig vil og trenger og komme inn i et gamle hjem også har ikke kommunen penger eller staten penger til og få dem inn, det er heller ikke plass!

Hva er det vi tenker med?

Blir så lei meg med tanke på at jeg har bestemor som egentlig skulle ha vært på gamlehjem.

Det er ikke mulig, hvorfor klarer vi ikke og ta vare på de gamle, hvorfor klarer vi ikke og ordne plasser til de! Er det mulig!

Når det er så mange gamle ute i verden som sitter hjemme og som ikke klarer seg selv. Da må vi få til og klare og hjelpe dem på et vis.

Nei nei, syns egentlig regjeringa burde komme inn nå. Men de har vel ikke penger til og klare og få det til? Eller så holder kommunene og regjeringa tilbake ressursene sine som kan hjelpe. Ikke vet jeg!

Hvorfor er det sånn? Hvorfor klarer ikke vi i Norge og gjøre noe sånn at de gamle som ikke klarer seg selv kan komme seg på gamlehjem? Eller hvorfor klarer vi ikke å få til at de som klarer seg litt hjemme får hjemme hjelp?

Ikke vet jeg!

Blir litt irritert jeg. Men men sånn er det!

Vondt men men

Det er ikke så gøy og sitte her når man vet at man ikke har det bra i det hele tatt.

Når man sitter med nye dritt i hode og tenker på om man vi være her eller ikke.

Jeg sitter og smile men innerst inne så har jeg det jævlig vont! Hva jeg skal gjør det vet jeg ikke.

Vil bare flytte, vil bare komme meg vekk!

12 ting dere ikke viste om meg!

1. Jeg er bi-fil!

Altså jeg liker både jenter og gutter! Nå er jeg sammen med en gutt men jeg liker begge kjønn!

2. Jeg sovner i bilen hvis vi kjører mer en 1 time i bil, ikke fordi jeg har lyst men for det jeg blir så jævlig bil sjuk!

3. Jeg har en drøm om og leve av blogg og YouTube.

4. Har en drøm om og skrive bok.

5. Jeg har mange helse problemer. Assa har et hjerte om er dårlig, lungene mine er ikke Serlig bra. Jeg sliter med angst.

6. Humøret mitt går opp og ned og jeg vet ikke hvorfor!

7. Jeg har null venner har bare kjæreste.

8. Jeg liker og gå i gutte klær, jeg stjeler genserne til kjæresten min hele tiden når jeg får sjansen.

9. Jeg kunne tenkt meg og operere puppene og rompa mi, men jeg gjør det ikke!

10. Jeg sitter og føler meg aleine hele tiden selv om jeg har en familie og kjæreste.

11. Jeg fryser hele tiden. Skulle Tor jeg hadde fross skader hele tiden!

12. Jeg tar 15 bilder hver dag men blir aldri fornøyd!

Noen fordeler med og være jente!

Vis vi glemmer og barbere oss på en stund kan vi t på oss tights eller olabukse. Så syns det ikke! Så trenger vi ikke og tenke på det før vi kommer hjem!

Vi klarer og snakke om følelsene våre, med en gang og ikke utsette det uten noen omstendigheter. Uansett hvor vanskelig det er!

Har vi sår i ansiktet så kan vi skjule det med og ta på oss sminke. Det er digg.

Vi kan sitte og snakke i flere timer uten at det blir kjedelig.

Om vi ikke er sterk nokk til og løfte noe så kan vi spørre en mannen hjelp også får vi den hjelpen vi trenger!

Om vi vil ha noe søtt og godt midt i uka kan vi skylde på mensen smerter!

Vi blir spandert på når vi er på byen eller kino!

Dette var koen fordeler jeg kom på som vi jenter har! Håper dere liker blogginnlegget!

Vi blogges videre senere!❤

21.24

Hvorfor meg? Det har alltid vært deg frykt ut i fingertuppene dine. Frykt for alt. Frykt for livet du lever. Frykt for menneskene du har rundt deg!

Frykter alt rundt meg! Å det er ikke bra!

Å gå ute i mørket og tro at noen følger etter det selv om det ikke er noen som gjør det er ikke normalt? Eller er Det det?

Tror ikke det er normalt og tenke sånn!

Jeg er så redd av meg at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre! Men men det et jo meg! Sånn er det!

Men vi blogges❤

Vil ikke mer

Hei hei alle sammen, dette er så forferdelig og si! Men det er fakta. Det er folk rundt meg som helt seriøst får meg til og føle at jeg ikke vil leve mer.

Jeg kan helt Erling si at ja jeg sitter i den tanken at jeg ikke vil det!

Jeg sitter og vet at jeg ikke er viktig. Jeg sitter og vet at det er folk der ute som ikke vil at jeg skal leve. Jeg sitter og vet at det er folk som sier dem bryr seg om meg som egentlig ikke bryr seg!

Er jeg så mye hvert for folk som dem sier at jeg er?

Tro ikke det! Tror ikke det i det hele tatt!

Jeg sitter med en klump i halsen og tenker at jeg vil ta mitt eget liv! Jeg bare klarer ikke mer. Jeg takler ikke meg!

Den personen jeg kjenner at jeg trenger rundt meg nå, er ikke her for meg. Det føles sånn ut i hvertfall!

Er det bare meg! Tror ikke det!

Livet mitt ser svart ut nå! Jeg bryr meg ikke om nesten hva som skjer med meg lenger! Har så vondt inni meg og har så vondt.

Jeg har bare lyst til og legge meg ned og grune! Jeg takler ikke mer!

Jeg vil ikke mer.

Nei vet u hva! Jeg runder av her! Nå er jeg nesten på gråten!

Vi blogges!

Håper dere har det bedre enn meg❤

Vet ikke om jeg orker mer!

Hei hei alle sammen, det er ikke noe gøy og sitte her og tenke sånn som jeg gjør. Det er ikke gøy og sitte og tenke eller vite at ingenting av det jeg gjør er bra nokk. Å at jeg er aleine her i verden.

Hvis det er sånn dere der ute som sier at dere elsker meg og er glad i meg dere vil ha det så hversegod dere skal få det som dere vil.

Jeg gidder ikke mer. Alt jeg har og hadde er brukt opp. Vil ikke være her ler i verden. Vil ikke. Jeg orker ikke mer. Kanskje jeg bare skulle bli borte. Er det det dere vil??? Ikke vet jeg.

Jeg vet ikke, det eneste jeg vet t at jeg rett og slett ikke orker mer. Jeg klarer ikke mer.

Vi får se hva jeg gjør men jeg vet rett og slett ikke hva jeg kommer til og gjøre.

Lunsjen min

Onsdag hadde jeg knekke brød og smør med banan og klementin på knekke brøde!

Det er til og anbefale!!

Ville bare inn og anbefale dette for det er utrolig godt!

Kommer med et personlig innlegg snart!

Spørsmål og svar

1. Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?

Vi har vært sammen i 9 mnd og 22 dager!

2. er du og kjæresten sin ofte sammen?

Ja det er vi!

3. Jobber begge?

Ja vi jobber.

4. Hva pleier dere og gjøre sammen?

Være med venner, spise ute, gå på kino, se på serier, se på fotballkamp.

5. Er du av den sjalue typen eller ikke?

Jeg er dessverre den sjalue typen, å det har kjæresten min sagt at han liker ved meg en gang i tiden. Hehe.

6.irriterer dere over noe dere sier til hverandre eller gjør?

Det spørsmålet tar jeg på en video blogg med meg og han så da får dere svar der!

7. Hvor offte tar du tog fra Halden til Oslo?

Offte.

Det er spørsmålene jeg fikk svart på nå! Vi blogges etter på ❤❤

Angripi!

Når man blir angrepet. Pga forholdet mitt.

Assa Når man er på byen. Å en man angriper deg Pga at hvordan jeg og kjæresten min er. Assa jeg og kjæresten min er ganske årene og vi kan snakke om alt.

Innimellom så snakker vi om eksene våre og hvordan vi hadde det sånn at vi ikke skal får det sånn som vi hadde det i vårt tidligere forhold.

Ja det er ganske dumt kanskje men det et oss!

Hvis man har en mening om det ikke bare angrip meg da, angrip joackim Osså da. For det er ikke bare jeg som snakket om ekser osv det er det han også som gjør!

Du som angrep meg Pga mitt forhold, syns du det er greit? Syns du du gjorde det riktige??

Jeg kan si deg såpass, vet du er en del av kjæresten min sitt liv. Men angriper du meg flere ganger så drar du meg lenger vek fra kjæresten min og er det Det du vil? Har du lyst til at jeg skal skyve meg bort fra han? For det virker sånn.

Jeg tror ikke du vil være grunnen til at han mister meg vil du det?

For det tror ikke jeg du vil!!!

Alt er svart hvitt. Man burde tenke litt lenger enn og begynne og angripe den ene parten men ikke den andre!!!!

Nå blogges vi seinere. Skal på jobb❤

Vanskelig.

Hei hei alle sammen.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget her så jeg bare starter.

Jeg har det ikke så veldig bra. Det er veldig vondt. Uheldigvis går dette ut over kjæresten min. Følelsen av og ikke ha noen, at ingen bryr seg osv. Har blitt sterkere og jeg vet ikke hvorfor. Den har bare sukket opp. Det er vond.

Har egentlig bare lyst og knekke sammen. Selv om jeg vet jeg ikke kan det for jeg må være sterk og tenke at det er bare tanker, det ikke er fakta.

Det er ikke fakta. Men hvordan skal jeg få det til?

Jeg vet ikke. Men det må jeg bare få bort!

Jeg skal klare det men det tar sin tid.

Jeg håper alle dere har hatt en fin helg.

Vi blogges😊❤

Hellbillis konsert

I går ble en fin fin dag! Da var jeg og gutten min på hellbillis konsert!

Det var egentlig ikke meningen men så ble vi invitert av mammaen til joackim og typen. Så da ble det en kveld ute!

Det ble ikke så mye blogging i dag men det er fordi jeg tar en rolig kveld etter og komme hjem fra byen kl 04.30.

Vi blogges ❤

Ny video

Hei hei alle sammen, nå har jet kommet med en ny video ute på min YouTube kanal. Jeg håper dere liker den.

Kommer mer videoer ut etter hvert!!

Min Nye Video